Oplev verden med sprogkurser

14 oktober 2019 Anne-Mette Hansen
Oplev verden med sprogkurser

Vil du gerne ud og opleve verden? Men ikke bare se kulturen og alle seværdighederne, men også lære sproget? Så du lettere kan snakke med de lokale og på den måde opleve lidt mere af landet og kulturen. Et sprogkursus i udlandet er ikke bare et kursus, det er en oplevelse for livet. Det er også noget du kan tage med dig videre i dine fremtidige studier og karriere. Vil du vide mere om sprogkurser – så læs med her!

Hvem tilbyder sprogkurser?

Bundgaard Rejser tilbyder et væld af lækre sprogrejser og derfor også mange sprogkurser. De har et væld af sprogskoler verden over. Siden 1989 har de sendt børn, unge og voksne i alle aldre afsted på sprogkurser. 

Det tilbyder den “fulde pakke”, dvs. en sprogrejse med indkvartering, sprogkurser, aktiviteter osv. Men du har også mulighed for blot at købe sprogkurset og så selv arrangere din rejse til det pågældende land. 

Hvor kan jeg tage på sprogkursus?

Med Bundgaard Rejser kan du besøge mange lande verden over for at lære forskellige sprog. Det kan være alt fra engelsk i USA, England, Australien til spansk i Spanien eller syd- eller Mellemamerika. Eller måske Japansk i Japan? Der er utrolig mange muligheder, så det er bare med at vælge det sprog og det land, som du brænder for. 

Hvad lærer jeg på et sprogkursus i udlandet?

Du lærer rigtig meget, når du besøger en af de sprogskoler, som Bundgaard Rejser samarbejder med. Alle skolerne er internationale. Det betyder, at der ligesom dig er mange andre kursister fra forskellige lande. Derfor er du helt sikkert ikke den eneste dansker på skolen. Det giver også en god tryghed for mange unge, der tager afsted. 

Du kan læse meget mere om Bundgaard Rejser og deres forskellige tilbud på sprogkurser eller sprogrejser på deres hjemmeside. Læs mere her.

Flere Nyheder