Der er mange muligheder for brunch i København – så hvad skal du vælge?

22 September 2022 Camilla Skøtt

editorial

I jagten på den perfekte brunch i København kan vi anbefale dig at tage et kig på denne side: https://brunchkøbenhavn.dk/

Men det kan være svært at vælge. Skal du gå efter vegansk eller vegetarisk, selvom du  ikke er veganer? Ønsker du at spise til du revner, eller er du mere til en delikat oplevelse med få retter? Mulighederne kan synes uendelige, men neden for guider vi dig gennem junglen – forhåbentlig kan det få dig på rette spor.

 

Brunchbuffet – perfekt til store arrangementer

Brunch er et dejligt måltid at dele med andre, men hvis I er meget mere end 4 personer, kan det hurtigt blive lidt svært at finde et sted, hvor I alle kan få det, I gerne vil have.

Her kan brunch som buffet være en god løsning.

Med buffet kan I vælge og vrage blandt de elementer af brunchmåltidet, I sætter allermest pris på. Du kan springe bacon og pølser over, mens din gode kollega kan mæske sig i netop det. Og der følger desuden den store fordel med brunchbuffet, at det ofte er forholdsvis billigt alt taget i betragtning.

 

brunch københavn

 

Diæter og særlige behov

Det kan ofte være svært at spise ude, hvis en eller flere omkring bordet følger en særlig diæt eller har allergi over for visse råvarer. 

I den situation kan det være fordelagtigt at vælge et spisested, der tilbyder “kryds af”-konceptet, så man hver især kan vælge det, der tiltaler én – og så der kan tages højde for eksempelvis laktose- eller glutenintolerance.

Det er også en udmærket løsning, hvis der er en veganer eller vegetar i selskabet, da vedkommende på denne måde kan sammensætte en tallerken, der matcher netop det.

 

Luksusbrunch – den helt store oplevelse

Skal du fejre noget særligt – eller blot være sammen med en helt særlig person – så kan du overveje en overdådig luksusbrunch. Der er flere restauranter, som er kendt for netop dette, og du kan endda supplere med et glas bobler, hvis stemningen kalder på det.

Luksusbrunch kommer ofte som buffet, men det er også muligt at finde en restaurant, der serverer luksusbrunch á la carte. Uanset hvad vil du med sikkerhed ikke fortryde dit valg.

 

brunch københavn

 

Kaffe og morgenmad

Det er ikke altid, at den helt store brunch lokker – eller at maven kan rumme den store tallerken mad.

I den situation kan du overveje at finde en café eller restaurant, der i stedet serverer en lækker og delikat morgenmad, som der er gjort lidt ekstra ud af.

More articles