Bageforme og andet tilbehør til bagning – find det online

12 December 2022 admin

editorial

Hvis du vil begynde at bage brød og kager, er det første, du skal gøre, at samle det nødvendige udstyr og de nødvendige ingredienser. I denne vejledning får du alle de oplysninger, du har brug for for at komme i gang, herunder en liste over vigtigt udstyr og ingredienser til både brød- og kagebagning.

Hvad skal jeg bruge af udstyr til bagning?

Til brødbagning skal du bruge en stor skål, målebæger og måleskeer, en træske til at røre i, en kagerulle, et ovntermometer, så du kan sikre dig, at din ovn har den rette temperatur, og en skarp saks. Derudover skal du bruge ingredienser til dejen, såsom mel, sukker eller honning (til sødede brød), salt og gær. Du kan også tilføje andre smagsgivere som krydderier eller urter.

Vælg det rette udstyr når du vil bage kager

Når det drejer sig om kagebagning, er der nogle yderligere vigtige ting. Det drejer sig bl.a. om en elektrisk røremaskine (enten stand-alone eller håndholdt) til at røre smør og sukker sammen og piske æggene i blandingen, bagepapir, kølehylder til afkøling af bagte kager, forskellige kageforme og bageplader, kagespatler, glasurposer og sprøjtepistoler.

Bageforme

Du skal selvfølgelig også bruge ingredienser som smør, sukker, æg, mel og bagepulver. Afhængigt af den type kage, du laver, kan der være behov for andre ingredienser som f.eks. mørk chokolade eller nødder.

Nu, hvor alt er klar, er det tid til at begynde at bage. Brød kræver normalt æltning og hævning. Æltningen sker for at gøre dejen mere elastisk og håndterbar. Derefter hæver den på et varmt sted, indtil den har fordoblet sin størrelse. Derefter formes brødene og pensles med æggeblødning, så de får en gylden skorpe, når de bages.

Kager kræver forskellige teknikker, afhængigt af hvilken type kage du laver. Generelt set starter alle kager med at creme smør eller olie med sukker, før man tilsætter æggene et ad gangen.

Derefter tilsættes tørre ingredienser som mel og smagsstoffer samt eventuelle andre ekstra ingredienser som chokoladestykker eller nødder. Til sidst lægges dejen i forme og bages i en ovn, der er forvarmet til den angivne temperatur.

Find dit bageudstyr på https://bagebixen.dk/produkt-kategori/kage/bageforme/.

More articles