Køb dine jagtstøvler brugt

Men det er skønt sådan at komme ud i den grønne natur. Og jeg har alle dage haft en stor interesse for fjernstyrede både. Og det begyndte allerede der jeg var barn hvor at min egen far sejlede ude med de her modelbåde ude i søen. Og har havde jo altid waders på, samt så stod jeg bare inde ved land iført min fars store jagtstøvler. Og det er gode minder, som jeg ser meget frem til at selv give helt videre til min egen søn. Han er faktisk også meget interesseret i det med modelbåde. Jeg mener jo derfor det var blevet tid til at han fik sit første sæt waders samt at han kom med mig ud i vores sø med vores fine fjernkontrollerede modelbåd. Og jeg havde jo foruden det helt selv også behov for et par nye jagtstøvler, sig mine forrige var blevet slidte.

Og vi har også næsten hele vinteren arbejdet hårdt på en ny fin båd, som skulle søsættes. Den var lige blevet afprøvet, samt fået ny maling. Og det var jo en stor weekend dengang jeg kunne sige til Min søn Kasper hvordan at vi nu kunne købe hans eget allerførste par waders. Så vi hoppede jo sammen ind i min store vogn samt kørte ned til jagtbutikken. Jeg har de sidste 20 år erhvervet alt mit udstyr til friluft hos netop denne her gamle forretning uden for vores by. Og de har netop alt det som man kan gå og drømme om indenfor jagtstøvler, frakker samt waders.  Så Kasper han løb bare rundt omkring inde i forretningen samt kiggede på de mange spændende waders. På samme tid så talte jeg bare med en sælger omkring nogle nye jagtstøvler til mig. Han viste en stribe modeller som de nu havde på lager. Jeg havde jo mest behov for jagtstøvler til at gå rundt inde i den store skov, samt i vores køkkenhave. Derfor var det jo betydningsfuldt sådan at de er komfortable, samt enkle at gøre rene igen. På samme tid med at jeg kiggede på jagtstøvler har Min søn selv fundet sådan et par waders. Han hav mig hen til et par smarte waders med camouflagemønster på. Jeg havde fundet frem til sådan et par rigtig fine jagtstøvler. Så jeg tog mine jagtstøvler samt Min søn tog hans waders, og vi prøvede dem så på.

Mine egne jagtstøvler var nu en smule for små i størrelsen. Så jeg forsøgte med en lidt større variant som passede perfekt. Støvlerne var jo meget behagelige samt man kunne gå langt med dem på, uden at få alt for ondt i fødderne. Kasper var virkelig lykkelig ved hans nye waders. Og de passede ham også godt, samt han så smart ud i det militære mønster. Så vi blev helt enige om at købe de her waders til ham. Og jeg synes faktisk de var så flotte at jeg også selv lige købte sådan et par.

Helt hjemme igen var det også langt om længe blevet tid til at søsætte vores fine fjernkontrollerede modelbåd. Og vi tog så vores matchende waders på samt gik så ud til selve vores sø. Og jeg viste så Min søn hvordan man så helt stille bør stå her i vores sø, samt starte båden op. Den kørte jo faktisk som en hel drøm. Og vi brugte jo flere timer her i vores gode waders sammen ned modelbåden. Til slut gik jeg op, og tog mine jagtstøvler på. Og så stod jeg bare ind ved breden, samtidig med at Min søn helt alene stod i vores sø og styrede båden. Både vores nye waders samt mine jagtstøvler er som de nu bør være. Og jeg har også siden benyttet mine jagtstøvler så godt som hver eneste dag, når vi nu selv er ude og gå. Samt vi har mange gange lige hoppet ned i vores fine waders samt så sejlet lidt rundt omkring med vores flotte nye lille båd. Og jeg håber også at Min søn om mange år stadig gerne vil stå i nogle waders med hans egen knægt og bare sejle rundt med en fjernstyret modelbåd som de har lavet.