Jeg har netop set nogle komikere

Når at man jo sædvanligt tænker på komikere, tænker man ofte på folk der jo laver noget satire eller sjove stand-up shows. Og de færreste mennesker ville tænke på sådan et længere foredrag om ledelse. Men netop Nils Villemoes har jo kunne vise at den slags foredrag jo ikke altid skal være død kedelige. Selvom at han kommer ind på ledelsesstrategi samt det moderns samfund, så er han faktisk på samme højde med de sjoveste komikere. Det mener en hel stribe besøgende vi nu har adspurgt, efter sådan et lille foredrag af Nils Villemoes. Og det følgende er alle deres citater om et spændende foredrag, han nu havde i sommeren.

“Undertegnede har jo været til så mange foredrag om det med ledelse. Andre mener jo de kan være komikere, men det ender ofte med sådan at være ganske kedeligt samt ganske useriøst. Men Nils Villemoes er på niveau med disse store komikere. Men har fokuserer blot sit eget talent på sådan også at fortæller med nye vinkler på ledelse. Og efter 2 timers foredrag med meget dejlig underholdning, opdager man også pludseligt at man jo også hat lært sådan en hel masse. Så jeg vil jo helt klart anbefale samtlige danske arbejdsgivere sådan at se Nils Villemoes. Han er netop den perfekte blanding af kendte danske komikere, samt de meget kloge foredragsholdere. Se ham nu lige så snart I kan.”

”En herre som Nils Villemoes fortjener mere anerkendelse. Med de kendte danske komikere, der fjoller hver eneste fredag aften inde i vores tv, så er det fantastisk med sådan en hel ægte underholdende mand. Og han kan også få selve publikum med, samt også inspirere til lige at spørge sig selv, om denne verden vi rent faktisk lever i. Undertegende har lært ganske meget af Nils Villemoes i aften, og jeg glæder mig jo allerede til at se ham overgå alle landets komikere en gang til. Og man føler sig lynhurtigt inspireret til at arbejde lidt på sin egen ever som leder efter sådan et foredrag med ham.”

”Der findes ikke nogen øvrige komikere som Nils Villemoes. Han har jo en fantastisk facon sådan at skulle forklare sig selv på. Jeg har jo pludselig gjort mange helt nyt tanker om min personlige ledelsesform.  Jeg elsker hvordan at han nu kan få undertegene til at græde af latter, samt på samme tid lære mig en hel masse. Hvis blot alle foredragsholdere var ligeså sjove. Desværre så finder der ikke lige nok komikere som Nils Villemoes. Jeg regner allerede med sådan selv at købe hans egen nye bog, samt blive klogere på alle hans forskellige tanker om den rigtige ledelse.”

Altså normalt så ser jeg jo ikke lige foredrag. Jeg er også mere til de ret kendte komikere, end de helt gamle professorer. Men Nils Villemoes har jo helt ændret min opfattelse. Med ordspil, samt sjove tanker så lagde han hele salen helt ned, samt fik nye grin hele tiden. Og det var jo utroligt sådan at se en sal med chefer, der bryder ud i latter. Nils Villemoes ved jo nøjagtig hvad som han nu laver, samt han er jo nogle gange også bedre end alle disse meget kendte komikere. Og det er bestemt ikke lige den sidste gang at, jeg nu selv ser hele hans sjove foredrag. Hvis nu bare alle foredragsholdere var som Nils Villemoes.”

Og med alle de her rosende citater, så er det klart at Nils Villemoes har kunne imponerer alle folk med hans sjove foredrag. Ønsker du nu også sådan at opleve en af de sjoveste komikere, fortælle om verden med sådan et nyt indblik, så er der mulighed for at booke netop sådan et godt foredrag. Dette foredrag er helt perfekt, til alle forretningsmænd der ønsker et unikt blik i det travle samfund vi lever i, med sådan et twist som at kun ægte komikere har. Så kontakt os jo allerede i dag samt få en god pris for et underholdende foredrag med Nils Villemoes. Dels dig selv samt alle dine medarbejdere vil jo nyde det.