Zoneterapi kan hjælpe dig med en lang række forskellige lidelser

11 February 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Har du en lidelse, der ikke går væk med traditionel medicin, er det oplagt for dig, at du prøver alternativ behandling. Der kan nemlig i mange tilfælde være mulighed for, at du opnår en bedring, selvom lægerne ikke har kunnet hjælpe dig. Der er derfor ingen grund til at give op, selvom du ikke umiddelbart har fået hjælp i sundhedsvæsenet. 

En af de former for alternativ behandling, der har hjulpet rigtig mange mennesker, er zoneterapi. Det er en form for alternativ behandling, hvor der bliver trykket på forskellige punkter i dine fødder. Punkterne er forbundet med andre punkter i kroppen og kan derfor være med til at hjælpe dig. 

Du kan få hjælp til at slippe af med en lang række lidelser. Det kan for eksempel være stress. Det er en sygdom, der rammer mange, fordi vi gerne vil præstere godt både på arbejdet, i familien, til træning, med vores hobbyer og i mange andre sammenhænge. Det er derfor naturligt, at vores system står af på et tidspunkt. Zoneterapi kan hjælpe dig med at komme ned i gear, så du ikke er så stresset længere. 

En anden lidelse, som du kan få hjælp til, er barnløshed. Der er en del par, der oplever, at lægerne ikke kan finde en grund til, hvorfor de ikke kan få et barn. I det tilfælde kan zoneterapi hjælpe dig ved at stimulere de rette punkter i din krop i forhold til at skabe et barn. 

Når du skal til behandler, er det altid en god ide, at du finder en behandler i nærheden af dig. Bor du i Nordjylland, er det derfor en god ide, at du leder efter zoneterapi i Thisted. Det kan for eksempel være Stærk Helse, der har stor erfaring med at hjælpe en række forskellige mennesker med meget forskellige lidelser. 

More articles