Yogaundervisning skal ikke bare gøre dig fleksibel – det skal også være fleksibelt

17 June 2018 Emilie Jacobsen

editorial

For mange er yoga en vigtig del af deres hverdag, da det er med til at gøre, at de kommer i bedre form, og at de holder deres krop i gang. Det kan for eksempel være i forhold til, at de får brugt de forskellige muskler. For mange er yoga også en mulighed for at komme ned i gear efter en lang dag med mange forskellige gøremål. 

Men yogaundervisning skal ikke bare være med til at gøre, at du kommer ned i gear og får løsnet dine muskler op. At du bliver mere fleksibel så at sige. Yogaundervisningen i sig selv bør også være fleksibel, så det er nemt for dig at tilpasse den til din hverdag. Det gør sandsynligheden for, at du kommer af sted til din yogatræning meget større. 

Når du går til yoga, vil du mange steder være nødt til at gå på et fast hold. Det kan for eksempel være onsdag eftermiddag kl. 17. Hvis din veninde så spørger, om du har lyst til at gå ud at drikke en kop kaffe, er du nødt til at sige nej. Eller nødt til at misse yoga. Det er ikke sjovt nogen af delene. 

Hvis du ofte står i den situation, kan det være en god ide for dig, at du melder dig ind i joga.dk. Det er en række centre, der alle tilbyder yogaundervisning. I centrene får du mulighed for at dyrke yoga på mange forskellige tidspunkter og på mange forskellige adresser. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde et center, der passer til dig. 

Du kan for eksempel træne i nærheden af dit arbejde, når det passer dig bedst, og vælge centeret i nærheden af dit hjem i weekenden. På den måde har du mulighed for at tilpasse yogaundervisningen til dit liv – og ikke omvendt, hvor du er nødt til at tilpasse dit liv til yogaundervisningen. 

More articles