Vores nye butiksindretning tiltrak flere kunder

Da jeg åbnede min egen tøjbutik for 4 år siden, vidste jeg, at jeg ville ændre hele butiksindretningen. Jeg havde en masse gode ideer til, hvordan det skulle se ud, men jeg havde svært ved at føre det ud i livet. Længe gik jeg, og fortalte mig selv, at jeg skulle til at få styr på butikkens udseende. Men der kom hele tiden en ny opgave i vejen. Det var helt tilfældigt, at jeg faldt over en artikel i et magasin, hvor der stod hvordan, man kunne spare penge på indretning. Der var en masse gode tips i artiklen, og jeg bestemte mig endelig for, at jeg ville få ordnet butikken.

Butiksindretningen og de mange valg

Da jeg skulle i gang med indretningen af butikken, bestemte jeg mig for, at jeg ville finde inspiration fra magasiner og på nettet. Jeg brugte en uge på at finde den form for indretning, som jeg selv ønskede i butikken. Med mine inspirationsbilleder i hånden, begav jeg mig ud for at finde de ting, som jeg skulle bruge til min indretning. Jeg havde nu en klar ide om, hvad jeg gik efter. Det viste sig dog, at der var mange valg at træffe i forbindelse med butiksindretning. Jeg brugte lang tid på at vælge den rigtige farve maling til væggene, men fandt til sidst frem til den perfekte farve.

Kunderne elsker den nye butiksindretning

Det endelige resultat blev præcis, som jeg ville have det. Min forretning ser meget eksklusiv og stilren ud, hvilket har tiltrukket en hel del kunder. Jeg har tilmed fået af vide af kunderne, at de er vilde med at være i butikken efter den nye butiksindretning. De fortæller mig, at der er en bedre atmosfære, og at de føler sig godt tilpas i butikken. Det har været hårdt, at skulle stå for hele butiksindretningen selv, men det har været det hele værd, for så længe mine kunder er glade, er jeg også glad.

Få mere inspiration til butiksindretning her: http://www.europeanmannequins.dk/butiksindretning.html