Vores It er sikret efter vi er begyndt at benytte It outsourcing

At drive en succesfuld online virksomhed kan være lidt af en udfordring, hvis man ikke har meget forstand på it. Dette var mit tilfælde, da jeg startede som selvstændig for 4 år siden. Jeg vidste ingenting, omkring hvordan jeg sikrede mit arbejde på computeren, og flere gange mistede jeg flere dages arbejde, fordi der opstod problemer, som jeg ikke selv var i stand til at løse.

Dette ændrede sig heldigvis, da jeg fandt ud af, at jeg kunne benytte It outsourcing. Siden da har der ikke været et eneste problem.

Efter vi benytter It outsourcing, kan jeg koncentrere mig om mit arbejde

Før i tiden bekymrede jeg mig konstant. Jeg husker, at jeg lå vågen og natten og tænkte på, om jeg mon skulle møde ind på kontoret, til endnu et computer problem. Flere gange viste mine bekymringer sig desværre at være sande.

I dag benytter vi en professionel virksomhed, som altid sørger for at vores It fungerer, som det skal. Denne form for It outsourcing har gjort, at jeg nu kan koncentrere mig mere, om mit arbejde og mit personales velbefindende. Det er simpelthen en stor fordel for alle i virksomheden.

It outsourcing og god service

Da jeg besluttede mig for at få en ekstern virksomhed til at stå for vores It, gennemgik jeg mange forskellige firmaer på nettet. Jeg ville være sikker på, at jeg valgte rigtig. It outsourcing handler om tillid og kommunikation, hvilket jeg lagde stor vægt på under min søgen.

Jeg fandt til sidst en virksomhed, der opfyldte alle mine krav. Her fik jeg fantastisk og effektiv service. Jeg kunne stille alle de spørgsmål, som jeg ville, der blev aldrig talt ned til mig, og de involverer mig altid i alt hvad de gør.

Jeg vil anbefale denne virksomhed til alle, som ønsker en professionel It outsourcing: http://www.softcom.dk/