Vippeserum – Naturligt smukke vipper

21 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Vippeserum – Din enkle vej til lange vipper 

Vi ønsker os alle sammen, lange og smukke vipper. Det giver feminin elegance, dybde og ekstra charme. Men hvis man ikke er velsignet med lange vipper fra naturens side, så er der en enkel vej til at nå dette. Vippeserum er blevet en fast bestanddel, af kvinders skønheds-rutine, verden over. Applikationen er simpel og kan gøres hurtigt, sammen med resten af din resten beauty-procedure. Du kan eksempelvis påføre produktet om aftenen, så denne vil have tid til at trænge ind og med sine blødgørende egenskaber.

Det aktive stof i vores vippeserum hedder bimatoprost, som bidrager til forøgelsen af længde og smidighed, af dine vipper. Blandt de andre ingredienser vil du også finde: glycerin, panthenol og allantoin, som alle har en fugtgivende og styrkende effekt.

Disse ingredienser er meget blide, hvilket også gør at du vil være mindre tilbøjelig til at føle irritation omkring øjnene, som det nogle gange kan være tilfældet med skrappere blandinger. Kort sagt er det den perfekte mikstur, til dig som ønsker markante resultater med minimal indsats. 

Vippeserum er effektiv, hvad enten du har en daglig make-up rutine, bruger eyelash extentions eller ikke benytter make-up i din hverdag. Den gavner og styrker, hvilket resulterer i smukke, tætte og lange vipper, som er mere modstandsdygtige end nogensinde før. Siden 2016 har vi gjort det til vores hjertesag, at hjælpe kvinder landet over, med at finde de mest effektive og professionelle produkter. Vores sortiment består derfor kun af specielt udvalgte varer, da vi sætter kvalitet over kvantitet. Faktisk er vores motto: Kvalitet, fleksibilitet og troværdighed. Vi vil være de bedste inden for vores fag og derfor tilbyder vi dig kun det bedste. 

Ønsker du at se mere omkring vippeserums gavnlige effekter og hvad det kan gøre for dig? Så kan du med fordel gå ind på NR Kosmetik’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information på området. https://nrkosmetik.dk/

More articles