Vil du låne penge? Så læs mere her!

14 januar 2021 Camilla Skøtt

editorial

Har du brug for at låne penge, og det i en anden størrelsesorden end din bedste ven kan klare? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi kommer med et par gode råd til at sammenligne lån – både dem fra din fysiske bank og de digitale.

Det er hurtigt og let at låne penge online, og hvis du har brug for en guide til at gøre netop det – og måske en anbefaling af en god online bank – kan du læse mere her. Har du derimod brug for at vide, hvordan du vælger det bedste lån ud af flere forskellige tilbud, kan du med fordel læse videre lige her – det tager vi nemlig et kig på.

For det første er det vigtigt at nævne, at du ikke behøver at være bange for online lån i dag. Du skal naturligvis være opmærksom, men det skal du også i en fysisk bank. Derudover er det bare et spørgsmål om at indhente et tilbud; kontakt din private bankrådgiver, og gå derefter på nettet for at undersøge, hvilke online låneudbydere, der ellers kan hjælpe dig.

Sådan sammenligner du lån

Du har med sikkerhed fanget, at det er renterne, de fleste banker slår sig på, når de skal markedsføre et godt lån. Men det er faktisk ikke renten i sig selv, der er afgørende. Det er derimod ÅOP og ikke mindst det samlede tilbagebetalingsbeløb.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er et begreb, der dækker over alle de udgifter, der følger med lånet i løbet af et år – og det er det mest retvisende sammenligningsgrundlag, det gebyrer og diverse omkostninger er medregnet her.

Det samlede tilbagebetalingsbeløb kommer naturligt i forlængelse af ÅOP, og er – som navnet også antyder – en beskrivelse af, hvor meget du kommer til at betale tilbage set over hele lånets løbetid.

Flere Nyheder