Vil autogenbrug altid være smart at benytte sig af?

18 May 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Tænk dig lige tilbage til en tid, hvor man foreslog, at man skulle organisere at sælge reservedele med videre til biler fra brugte biler, så der ikke var tale om nye af slagsen, men brugte fra biler, der kunne være alt fra nogle, man havde kasseret til nogle, der havde været involveret i biluheld.

Det var jo smart at gøre i det små private, hvis man fiksede biler, men så kom der hele forretninger til, der specialiserede sig i den slags, hvoraf man kan fremhæve http://www.kroghsautogenbrug.dk/ 

Man har jo tænkt sit om, hvorvidt den slags kunne løbe rundt, om der var et marked for det, og om det overhovedet var attraktivt at benytte sig af brugte bildele i ens biler.

En ting er jo så, at man er nødt til at indrømme, at ens bil ikke har originale dele, men der er brugt gamle dele – og nogle gange ligefrem mange.

Men noget andet er jo så, om man føler sig sikker nok i brugen af bilen til at turde køre rundt i den, når man ved, at der er brugte genstande i den, som ikke oprindeligt hørte til den her bil, men som kommer fra en tilsvarende, selvom det er samme type – og endnu værre en anden type.

Dog så det jo ud til at fungere, og der kom flere af den slags forretninger til, som buddet efter den slags blev større, og man fik skabt sig et større netværk, så man rent faktisk kunne skaffe den type dele.

Så blev genbrug jo populært, og nu om dage er det også blevet virkelig populært, hvorfor mange mennesker går op i den slags – og så bliver autogenbrug jo stadig hyldet, selvom det drejer sig om forurenende biler.

Derfor skal butikkerne nok bestå i lang tid, men når biler i fremtiden nok bliver udfaset, så forsvinder de her butikker nok med.

More articles