Vi tilbyder ny og spændende terapi i Århus

Undertegnede har jo alle dage drømt omkring sådan at kunne blive coach i Århus. Sådan lige siden jeg jo selv gik ud af min folkeskole har jeg jo været fascineret over hvorledes at man selv kan gavne andre med denne her salgs terapi i Århus. Jeg fik jo øjnene helt op for dette koncept dengang hvor jeg så selv besøgte sådan en coach i Århus. Undertegnede havde mistet min egen motivation til at få ting gjort. Jeg var jo egentlig en smule trist af hele min egen tilværelse. Undertegnede følte jo virkelig at der jo også skulle ske noget nyt i mit eget liv. Da hvor jeg først selv skulle forsøge netop denne form for terapi i Århus var jeg jo også en smule pessimistisk. Jeg frygtede at der ville sidde en helt hyperaktiv kvinde med et falsk smil hvis eneste råd ville være at jeg jo blot skulle løbe en tur og også få mig noget frisk luft. Mine fordomme blev nu lykkeligvis slået helt i gulvet dengang hvor jeg trådte helt ind hos den søde coach i Århus. For hun virkede jo rar, nede på jorden og meget imødekommende. Hun lyttede til undertegnede og kom med gode, positive og passende råd. Jeg var jo sikker på at jeg jo nu havde fundet en god form for terapi i Århus som rigtig lige tiltalte mig.

Undertegnede havde flere gange selv været tæt ved sådan at bestille en tid hos sådan en hjernevrider. Men undertegnede frygtede at det ville være en smule for hårdt. Jeg havde på fornemmelsen at sådan en coach i Århus var lidt mere positiv og bedre til at motivere. Denne form for terapi i Århus hjalp jo også mig virkelig meget. Og efter ganske få sessioner hos min coach i Århus begyndte jeg jo også at kunne opleved at min egen tilgang til nye ting blev mere og mere positiv. Undertegnede fik jo et langt større overskud og begyndte også at kunne se udfordringer i stedet for store problemer i min egen hverdag. Det var jo en god følelse. Det var jo på netop det tidspunkt at det også gik helt op for mig at jeg jo også skulle være coach i Århus. Jeg havde rent personligt også oplevet hvor meget denne form for terapi i Århus havde gavnet mig. Jeg havde sådan en stor lyst til at kunne gøre helt det samme for alle andre. For der findes jo ikke en bedre følelse end sådan den som jeg nu får når jeg hjælper folk.

Jeg har jo arbejdet som Coach i Århus i snart 4 år nu og undertegnede nyder det meget. Jeg elsker sådan at netop denne form for terapi i Århus rigtig hjælper disse folk med at kunne få det meget bedre. Undertegnede ser jo en stor forbedring på mine egne kunders humør. Og deres måde sådan at tænke på og deres tilgang til deres liv. Som coach i Århus så er det mit job sådan at mine kunder kan udvikle sig mig til det endnu bedre. Og at de så igennem min terapi i Århus, også bliver motiveret til at skulle følge alle deres egne drømme eller måske bryde dårlige vaner. Det giver mig jo et sus når mine egne kunder begynder at kunne fornemme alle fordelene ved min egen terapi i Århus. Og når de stille og roligt begynder sådan at bruge alle de redskaber som jeg jo, som coach i Århus, kan give til dem. Det er jo rent faktisk nogle små sager som man også kan ændre i sin egen hverdag for sådan at kunne få de ting til at kunne virke nemmere. Man behøver ikke vende helt op og ned på hele ens verden for sådan at kunne blive et bedre menneske. Man skal blot lære sig selv godt at kende og vide hvorfor at man reagerer som man nu selv gør. Og alt det her kan man jo lære ved terapi i Århus.