Vi bookede Østerbros bedemand til begravelsen

Den uden tvivl venligste bedemand på Østerbro flytter kontor. En flytning der vil gøre mange kunder kede af det. Den ældre bedemand på Østerbro, der nu har sørget godt for mange afdøde Københavnere nu i mere end 15 LANGE år, er så småt ved at pakke forretningen væk fra den østlige egn af København. Den gode nyhed er dog hvordan han stadig vil kunne være til at få fat på. Men ude i den nærmeste fremtid vil den ældre herre fremstå som bedemand på Nørrebro. Denne store beslutning den har dog ikke ligefrem været helt let for den kære flytteklar bedemand. ”Jeg har fungeret som bedemand på Østerbro i 17 SPÆNDENDE år, og jeg ønsker ikke at stoppe nu. Men for at række helt ud til nye kunder, og få os en større forretning med plads til nogle gode nye ansatte så har vi valgt at flytte ud, for i stedet at blive bedemand på Nørrebro. Men vi kommer også naturligvis stadig til at betjene vores nuværende på Østerbro, præcis ligesom vi gjorde før. Vores hovedsæde kommer kun til at være en smule længere væk”, udtaler han.

Adskilige brugere af bedemandens kendte kundeservice, virker heller ikke ligefrem skuffede. ”Jeg mener det er rigtig flot at han nu har en mulighed for sådan at udvide hans forretning. Og altså det betyder ikke helt så frygtelig meget om han er bedemand på Østerbro eller bedemand på Nørrebro. Når at man nu endelig virkelig skal bruge ham ja så må man jo altså bare tage turen hen til ham”, Udtaler en ældre dame. “også, selvom vi ikke håber på at få brug for en bedemand lige nu”, fniser hendes jævnaldrende veninde. Og denne glade tilgang er faktisk gået igen hos næsten alle som vi nu har talt med.

Derfor så er det nu stadig vedmodigt for mange at måtte sige pænt farvel til den kendte forretning som indtil idag har huset den søde bedemand på Østerbro. De gamle lokaler er allerede nu udlejet til en større fastfoodkæde. Men den kendte herre glæder sig alligevel til at flytte. ”Som bedemand på Nørrebro i de nye faciliteter, vil der jo være meget bedre mulighed for at betjene mange kunder helt på sammen tid, men stadig have en direkte sludder omkring netop deres begravelse. Herudover vil vi samtidig sørge for en professionel og hyggelig indretning. Så at samtlige af kunderne har lyst til selv at komme ned og tale med os”, udtaler han. Med titlen som bedemand på Nørrebro tager han sin gamle kollega med sig, som ligevis har arbejdet som bedemand på Østerbro hos ham i forretningen. Og derudover ansættes der samtidig endnu en yderligere bedemand ude fra Nørrebro efter at de er færdig med flytningen. Disse 3 erfarne bedemænd vil herefter kunne sikre en fantastisk kundeservice og en kundetilpasset bisættelse hver eneste gang. Dette lover den erfarne bedemand fra Østerbro. ”Med mine To bedemænd så står vi parate til at betjene alle nye og gamle kunder som skulle have brug for en samtale. Uanset hvor henne i København de nu kommer fra”.

Både nye og gamle kunder ser også meget frem til at den kendte bedemand på Nørrebro. Gamle kunder påpeger hvordan at det nu bliver nemmere for mange af dem at komme hen til bedemændene. Og nye brugere har også længe savnet en brugervenlig bedemand på Nørrebro, som tager sig af alle deres ønsker. Det vil være en mulighed at aflægge en visit til disse nye lokaler faktisk allerede fra den næste måned, hvor forretningen er klar til brug. Alle 3 bedemænd glæder sig meget til at betjene alle der nu har brug for noget rådgivning hvad angår bisættelse, kremering og lignede.