Vi afprøver deres konferencelokaler

Men der sker jo altid et eller andet spændende i sådan et konferencecenter. Jeg har arbejdet på sådan et fint konferencecenter i omkring 3 år. Selve mine arbejdsopgaver svinger jo en del, og undertegnede har over denne tid lavet næsten alt som man nu kan forestille sig. Nu der står jeg så mest for det at gøre alle konferencelokalerne klar til vores besøgende, samt sørge for at stå til deres rådighed under hele deres møde. Og det er faktisk en lidt større opgave end det nu lyder. Vores konferencecenter har adskillige konferencelokaler. Som den med ansvaret så er det jo en betydelige opgave at skulle holde styr på alle de lokaler, samt også planlægge hvornår at de hver skal bruges. På samme tid skal alle lokaler også gøre helt klar inden at gæsterne ankommer. Og jeg bruger af den grund et smart kalendersystem for konferencelokalerne. For her der nedksrives alt omkring vores gæster samt deres ønsker til selve opstilling. Og det gør samtidig at vi kan skemalægge adskillige konferencer, på samme dag i sådan et af alle vores konferencelokaler.

Hvert møde er unikt og dette kræver at konferencelokalerne også bliver tilpasset på hver sin måde. Når at man så bestiller konferencelokaler ved vores konferencecenter holder vi også typisk sådan et lille møde, hvor vi viser mulighederne, samt også bliver enige om selve den smareste løsning. Og det skrives ned så at jeg også kan indrette lokalet til deres ønske. Og jeg står jo også for at opsætte alle af bordene samt stole rigtigt frem, plus alle skal jo også have en blok papir samt blyant. Og det er samtidig vigtigt at der står nogle forfriskninger klar til alle gæsterne, samt at den rette person også bliver sat ind i hele IT systemet så at personen kan bruge en præsentation eller noget tilsvarende i vores gode konferencelokaler.

Og vi har nu het i vores højsæson tit en masse møder inde i vores konferencelokaler i løbet af en enkelt hverdag. Og det betyder at jeg så godt kan bruge hele formiddagen på at skulle gøre helt klar til hele 5 møder fordi de alle sammen begynder på en gang. Og her der er det jo samtidig meget vigtigt at kunne holde helt styr på vores forskellige gæster, samt hvad som der nue lige skal være hvor henne. Vi lærte så samtidig at vores kalendersystem jo ikke er perfekt. En travl dag, så brød hele vores internet sammen i hele konferencecenteret. Og det betød jo at undertegnede jo ikke mere kunne se hvilke gæster der havde bestillinger til hvilke konferencelokaler.  Dengang jeg så langt om længe fik net tilbage, så var der jo stort pres på sådan at klargøre alle konferencelokaler i tide til gæsterne. Og selvom nogle kunder jo måtte stå og vente lidt på deres egne møder, så var de nu søde samt forstående. Men fra denne dag så lærte vi at gemme en backup af ugens system på vores egen computer hvis noget lignende skulle ske endnu en gang.

Når man arbejdet for et konferencecenter så lærer man således en masse nyt ting. Jeg får lov til at arbejde med en masse gæster, samt også tilpasse vores konferencelokaler til deres egne behov. På samme tid så er der jo mulighed for at udvikle nogle praktiske programmer der jo gør det nemmere at sikre gæsterne en fantastisk oplevelse. Alle vores konferencelokaler bliver udnyttet ganske effektivt uden det også går ud over gæsterne. Jeg er yderst gald for mit arbejde ved dette konferencecenter. Man ved jo aldrig helt hvad man nu skal lave, når man kommer ind om morgenen.  Og jeg glæder mig også til hvad fremtiden bringer. For vores konferencecenter udvider sig, og vi får gode anmeldelser fra folk som bruger vores konferencelokaler. Og det er altid en god udfordring at skulle gøre oplevelsen bedre for gæsterne, men det er arbejdet værd når det lykkes. Så hvis nu du lige står og mangler nogle konferencelokaler til et møde, skal du jo være meget velkommen ved netop vores gode konferencecenter. Vi giver jo alle vores gæster det bedste møde.