Ved du hvad skillevægselementer er?

04 July 2021 Johanne Hansen
image

editorial

Ved du overhovedet, hvad dit hus kan?

Tit er man faktisk ikke rigtig klar over, hvad de forskellige elementer i ens hus går ud på. For eksempel kan man oftes komme i tvivl om, hvad huset er i isoleret med eller hvilket tapet, der egentlig lige lå under, og hvor mange lag der var. 

Det kan altså være alt fra, om der er trægulv lige nedenunder det nye gulv eller, ja man kunne blive ved og blive ved og blive ved. Ens for det hele er, at det oftest sker, når man har købt huset brugt, altså, når huset har gået igennem flere forskellige familier, før købet er dit.

På den måde ved man oftest ikke, om det enten er den ene eller den anden vej, man skal kigge, når folk spørger om hus opklarende spørgsmål. Det kan nemlig være svært lige at vide, og det havde oftest været lettere, hvis man havde været med til at renovere huset selv. 

Elementer der deler rummene

I disse tilfælde vil det altså være svært at snakke med om for eksempel noget så lige til som Skillevægselementer. Skillevægselementer er dem, som ligesom er med til at opdele rummet på en måde hvorpå, de forskellige rum giver mening. 

Altså findes der ingen hus eller lejligheder, som ikke har et skillevægselement i sig, medmindre det selvfølgelig er en etværelses. Med skillevægselementer, kan du vælge et hav af forskellige udvalg, som du kan vælge frit af, når du skal have en rumdeler af en art. 

Du kan vælge træ, aluminum og metal, ja udvalget er altså stort, det drejer sig bare om, hvad der passer dig bedst. Der er fordele og ulemper ved de forskellige materialer, så det skal du selvfølgelig også lige være opmærksom på, når du vælger skillevægselementerne – om det er til din nye bolig eller en “brugt” bolig, om man vil. 

More articles