Vær forberedt til at deltage i Power bi kurser

03 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig bliver man sendt på Power BI kurser, fordi man skal blive klogere på dette.

Eller ens firma sender en på kursus i Power BI, så man kan komme hjem med fornyet viden og bedre grobund for at bruge Power Bi. Dette kunne blandt andet ske via et kursus hos 4D.dk.

Så forstår man godt, hvis man føler, at man skal være på og virkelig præstere for at gøre et godt stykke arbejde på linje med dengang, man sad i skolen og skulle lave et stykke arbejde, der gav en en karakter, som havde stor betydning for ens videre forløb.

Eller, hvis man ikke helt har afstemt med chefen, hvorfor man skal på dette kursus, så kan frygte, det er fordi, man ikke gør sit arbejde godt nok, og det er noget nær en “sidste chance” for at bevise, at man altså hører til i firmaet.

Situationen kan også være den, at du sidder som arbejdsløs og har spottet en jobannonce, der passer perfekt til dig, men hvor du lige mangler det sidste fornødne, såsom et kursus i Power BI, før du mener, du besidder de rette kompetencer til at få jobbet.

Her ved du så også, at du kæmper med andre om at få arbejdssædet, og måske sidder der andre af samme årsag til samme kursus, så du føler dig anspændt.

Men anspændthed før aldrig noget for ens modtagelse af undervisning. Tænk bare på, når du sad til eksamen og skulle præstere, men så gik klappen ned, fordi du var nervøs.

Pointen er, at du er tilstede på dette kursus for at tillære dig nye viden og ikke for at præstere bedre end andre eller være mere på, end det forventes af en kursusdeltager i almindelighed.

Din bedste forberedelse kan være at læse op på emnet forud, være veludhvilet, have lidt at drikke med og så være parat med dit notespapir eller -computer.

More articles