Vælg en boligadvokat, der ikke er en bremseklods for din bolighandel

09 januar 2018 Emilie Jacobsen
Vælg en boligadvokat, der ikke er en bremseklods for din bolighandel

Lige efter krisen havde du ofte god tid til at tænke dig om og forhandle en bolig ned i pris, hvis du var interesseret i den. Det har du langt fra længere. I dag skal du som regel være hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil købe et sted at bo. Det gælder ikke mindst i de store byer, hvor boligmarkedet går lynhurtigt, og de gode lejligheder er væk i løbet af ingen tid efter, at de er kommet til salg. 

Selvom det skal gå hurtigt, er det dog vigtigt, at du ikke går på kompromis i forhold til, at der er styr på alting. Det er derfor vigtigt, at du stadig har en uvildig boligadvokat ind over. Advokaten varetager dine interesser og kan derfor fortælle dig, hvis der er noget, som du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med bolighandlen. Det kan for eksempel være, at der er nogle klausuler i kontrakten, eller at der er nogle skader på huset, som mægleren ikke har oplyst dig om. 

Men en boligadvokat skal selvfølgelig også kunne handle hurtigt, når bolighandlen kræver det. Det er derfor en god ide, at du finder en boligadvokat, der kan læse papirerne igennem i løbet af 24 timer og give dig et svar på, om du skal købe boligen eller ej. Skal du købe bolig i nærheden af København, kan du for eksempel vælge https://eboligadvokat.dk/. De har stor erfaring med at hjælpe købere af alle typer af boliger. 

Hvis det skal gå meget hurtigt med købet af din bolig, kan du vælge at købe den med et advokatforbehold. Det betyder, at du skriver under på købskontrakten, og at boligen er din, medmindre din advokat har noget at indvende imod, at du køber den. Hvis du har skrevet under på den måde, kan du stadig godt kontakte eboligadvokat.dk og få dem til at vurdere kontrakten. 

Flere Nyheder