Urtete: Livets eliksir

15 september 2022 soes Svane

editorial

Der findes mange forskellige typer urteteer, som hver især har deres egne unikke fordele. Urtete er en god måde at tilføre kroppen væske på, indeholder mange vitaminer og kan hjælpe med at lindre en række symptomer. Uanset om du leder efter lindring af oppustethed, søvnløshed, angst eller stress, er der en urtete til det.

Urteteer kan findes i teforretninger eller online, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve en! Med alle fordelene ved urtete, hvorfor så ikke prøve det?

Urtete er et ekstrakt af urter, der fremstilles på samme måde, som hvis du bryggede almindelig te. Blomster, bær, krydderier eller frugter lægges i kogende vand og trækker derefter i vandet, indtil smagsstofferne trækkes ud i vandet. Derefter filtreres de faste stoffer fra, så urteteen bliver tilbage.

Oppustethed

Er du også lidt træt af, at din mave puster så meget op, at du efter aftensmaden er nødt til at knappe bukserne op? Så prøv te af fennikel, pebermynte eller kamille. Disse teer beroliger din mave, så du kan opnå den bedst fordøjelse, og slippe for at blive oppustet.

Te/Tebutik/Te online

Søvnløshed:

Urtete kan bruges som et naturligt sovemiddel. Det får dig til at slappe af, og kan dermed hjælpe dig til, at falde nemmere i søvn om aftenen. Så hvis du har problemer med at sove, kan du prøve kamille, da denne urtete har en afslappende effekt på kroppen.

Angst:

Hvis du lider af angst, stress eller depression, så kan du prøve kamille. Denne te er kendt for at være en beroligende og afslappende urtete, og noget tyder på, at dens effekt kan være god, hvis du føler angst, lider af stress og depression, men også hvis du har en forkølelse som er på vej.

Så hvad venter du på? Find den urtete som du bedst kan lide, og som kan afhjælpe dine symptomer. 

Flere Nyheder