Undgå at blive snydt af din maler

13 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du ønsker at renovere din lejlighed, kan du enten hyre et malerfirma eller selv give det et skud. Her i artiklen vil vi give råd til, hvad du bør holde øje med for at finde en dygtig maler, hvis du vil bestille en professionel. Vi har opstøvet to forslag til, hvad du bør være opmærksom på, så du ikke er frustreret efter endt arbejde af den maler du ansætter.

Gå efter god kemi

Sørg for at bruge en virksomhed, hvor kommunikationen er en prioritet for dem. Ved at sikre, at du har kemi med firmaet, som skal lave projektet for dig, så er det som udgangspunkt nemmest at få det resultat man ønsker. En fantastisk kommunikation kan også være med til, at selve processen er kortere, da det fjerner ventetiden ved mulige problemer undervejs.

En anbefalet facon at afprøve kommunikationen, er ved at tage kontakt til maleren, eller køre ud forbi dem, for at få et rigtigt syn på dem. På den facon kan du nemt føle efter, om de kan kommunikere som ønsket. Vi rekommanderer, at man ringer til et firma i nærområdet, som går meget op i deres kommunikation.

Er kontrakten som den skal være

Som med andre ting, så skal du ikke blot skrive under på et tilbud i blinde. Derfor er det vigtigt, at du læser reglerne, så du ikke ender på den anden side med et resultat, som ikke er udført rigtigt, og hvor der ingen muligheder er. Af samme årsag er det også afgørende, at du sørger for at få indskrevet i dit tilbud hvad der sker, hvis det færdige arbejde ikke er som ønsket.

Det betyder også, at du skal overveje, om der skal indskrives en forsikring, hvis arbejdet ikke holder længe nok. Ved at få indskrevet en garanti, så er man beskyttet, hvis de laver noget møg, som ikke fungerer efter noget tid.

Flere Nyheder