Understøt din livsstil i parforhold med terapi

10 March 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Lever du som en del af et parforhold, eller som forælder i en familie, som lider under interne spændinger og måske endda er kørt ud af et forkert spor? Så er det måske på tide at opsøge en dygtig terapeut med henblik på parterapi.

Hvad kan min familie opnå ved parterapi?

Føler du at du har svært ved at finde glæden ved at være i et forhold – og har du mistet såvel tiltrækning som tiltro til din partner? Har det at blive forælder slidt så meget på jeres forhold, at du nærmest har glemt hvorfor I nogen sinde fandt sammen og fik børn? Så kan du – og din partner – med garanti få rigtig meget ud af parterapi.

Du vil opleve at få et fornyet syn på din partner og på jeres forhold, samt en dybere fornemmelse for de mekanismer, som driver frustrationen. I sidste ende vil denne indsigt styrke jeres parforhold, og der igennem familien som en helhed. Og så har I et meget stærkere udgangspunkt for at bygge familie livet op på ny.

Parterapi ved skilsmisse

Er I kommet til den erkendelse, at skilsmisse er den eneste farbare vej for jer, kan parterapi også være en god ide. Med parterapi kan I få den nødvendige hjælp, som skal til for at opbyde overskuddet til at skilles i en venskabelig ånd. Dette betyder utroligt meget for familien.

Er der børn inde i billedet, vil de lide knap så meget under skilsmissen, hvis denne foregår i mindelighed. En grim skilsmisse kan der imod trække spor langt ind i voksenlivet hos de implicerede børn, og kan risikere at give dem problemer med tilknytning og tiltro til andre mennesker senere hen i tilværelsen.

Du kan læse meget mere om hvad parterapi kan gøre for din familie – og få flere tips til en mere harmonisk livsstil – på sundhedsliv.dk

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

More articles