Tre gode julegaveideer til kvinder

19 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Er du i tvivl om, hvad du skal give din kæreste i gave, har du helt sikkert brug for noget inspiration. Derfor kommer vi her ind på tre julegaver til hende, som du kan overveje. Vi er selv blevet inspirerede af hjemmesiden genialegaver.dk. Der kan du finde en række forskellige former for gaveideer. Mange flere end vi kan komme ind på her. Det er derfor oplagt, at du ser nærmere på den side. 

Spaophold 

Vil du gerne forkæle din kæreste, er det oplagt, at du giver hende et spaophold. Der kan hun ligge i vandet, få massage og en masse andre forkælende behandlinger. Når det er en gave fra dig, er det selvfølgelig mest oplagt, at du selv tager med.

Dermed kan I nyde oplevelsen sammen og få noget kvalitetstid sammen. Er du ikke så meget til spa, kan det dog også være en forkælelse, at hun kan tage af sted med en veninde, mens du passer børnene derhjemme. 

Minicruise til Oslo

En anden måde, I kan få masser af kvalitetstid sammen på, er ved at tage på et minicruise til Oslo. Der stiger I ombord på Oslofærgen om eftermiddagen og har så hele aftenen til at udforske skibet og de mange muligheder, der er ombord. Om morgenen er I fremme i Oslo, som I kan udforske, inden I sejler tilbage til København om eftermiddagen. 

Romantisk ugekalender 

Er dit budget ikke lige til et spaophold eller minicruise, kan du i stedet købe en romantisk ugekalender. Der kan I hver uge skrabe et felt, der så indeholder et forslag til en romantisk aktivitet, I kan foretage jer. Hvis I lige har mødt hinanden, vil det næppe være relevant med sådan en kalender, men hvis I har været sammen i en del år efterhånden, vil der sikkert være mere hverdag end romantik. Der kan sådan en kalender hjælpe.  

More articles