Trænger du ikke til at komme lidt væk og være på kursus?

12 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er rart for mange at komme væk fra skolebænken, fordi man så kan komme på jobmarkedet og tjene gode penge – og man skal ikke bekymre sig om lektier længere.

Men som tiden går, så trænger man måske også til at komme lidt væk og være fokuseret på at lære noget nyt eller blive styrket i det, man lærte i sin tid.
Det kan jo være så mange år siden, man blev undervist i et fag, at man er ret så meget bagefter nu.

Derfor er det måske af ren sund interesse, at man gerne vil lære videre, for det kan man aldrig blive for gammel til.

Og så kan det jo være, man vil på et kursus for at blive god til noget, som man vil bruge aktivt senere, om det er til at drive en virksomhed, skifte arbejde eller arbejde kunstnerisk, når man har fri.

Der er mange kurser at vælge blandt

Det kan være virkelig svært, hvad det er for et kursus, man skal vælge, og hvor man eventuelt skal vælge det henne, hvis man nu vil følge et kursus online.

Dette er måske det nemmeste for en, hvis man stadig har arbejde ved siden af og skal passe en masse små børn.

Men måske er det netop denne anledning, der gør, at man trænger til at komme lidt fra det hele og hverdagen, hvor man bedre kan fokusere på sig selv og blive bedre til at kunne noget eller lære noget helt fra bunden af.

Man kunne jo starte med et Dansk kursus i Randers, så man kan se, hvordan man underviser i dansk nu, og om der skulle være kommet nogle regler til i det dansk sprog, som man ikke kender til.

Og så er det jo også spændende at komme til Randers, hvis det ikke er et sted, som man besøger så tit.

More articles