Tips til at vælge din nye parfume

09 december 2019 Astrid Pedersen

editorial

Som de fleste kvinder elsker du sikkert at iføre dig en parfume, som danner et magisk duft skær omkring dit legeme, og som understreger de unikke og individuelle træk i din udstråling. Når man først har fundet en parfume, som klikker perfekt med kroppens naturlige kemi, og som samtidig kompletterer ens personlige udtryk, kan det godt være svært at skulle prøve noget nyt.

Men hvis du eksempelvis vælger at skifte stil, bør du, på samme måde som du køber ny garderobe og ændrer din frisure, vælge en ny parfume. Det er nemlig slet ikke sikkert, at den parfume du har brugt gennem de seneste mange år, passer til den person, du er den dag i dag. Og så vil der gå skår i dit ellers så vel tilrettelagte image.

Find en parfume, som passer til din personlige stil

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort at finde en parfume, som går 100% i tråd med det indtryk, du ønsker at skabe. Det kan være fristende at kigge på reklamerne og på parfumens indpakning og navn. Men alle disse visuelle ledetråde kan være meget misvisende, og siger i bund og grund ikke særligt meget om parfumens natur.

Sat på spidsen bør du faktisk bare lukke øjnene og snuse dig frem – eventuelt med hjælp fra en veninde. Hvis du overvejende bruger din intuition og din lugtesans, er der meget større sandsynlighed for, at du får den rette parfume med hjem.

Køb parfume online hos den kendte forhandler Sephora

Når du har fundet lige præcis den parfume, som skal være din signatur duft de næste mange år, kan du med fordel købe den online. Ikke alene sparer du tid og besvær, idet din nye parfume vil blive sendt hjem til dig – du sparer også en god del af prisen. Find de mange billige parfumer på sephora.dk

 

Flere Nyheder