Tilgå Mandeportal på mange måder

11 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er de gange, hvor man lige har brug for ens daglige fix af mandesager, som man læser på Mandeportalen, for det føles ikke som en god dag, hvis man ikke lige har tjekket hjemmesiden ud en hel dag.

Man får den fornemmelse af, at man er gået glip af noget, for der er mange af ens venner, som der læser den her hjemmeside, så man vil helst ikke komme bagud, når snakken falder på dem emner, som der kommer på den hjemmeside.

Og det samme gælder på arbejdspladsen, når der er pause, og man plejer at underholde med, hvad man lige fik læst på den her side – man vil helst ikke møde op med gammelt indhold, som folk har hørt før, eller værre endnu: Intet indhold!

Så nogle gange tager man et køligt glas drikkelse frem og tænder den bærbare og bruger flere timer på Mandeportalen.

image

Få tid på Mandeportalen på mange former og måder

Desværre er det ikke alle dage, at man lige har den mulighed, så nogle gange må man tage til takke med mindre, men det er trods alt bedre end ingenting.

Så det kan netop være på vej på arbejde med det offentlige, at man lige tager ens smartphone frem og håber, at nettet er stærkt nok, så man kan få det fulde udbytte af hjemmeside.

Det er her, man kan ende med at blive så fordybet i læsningen, at man glemmer at holde øje med, hvornår man skal af.

Andre gange kan man lige slænge sig i sofaen en time før, at der kommer gæster, så man kan tage ens tablet frem og lige scrolle gennem de nyeste artikler eller læse videre i en artikel, som man var begyndt at læse på den anden dag.

Det er heldigt, at der er så mange gode måder at tilgå den elskelige hjemmeside på.

More articles