Tilfør nemt og hurtigt røgsmag til din mad med en røgpistol

13 December 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Vil du gerne give din mad den lækre, røgede smag, som hvis den havde været på grillen, uden besværet med at skulle tænde op først, bør du anskaffe dig en røgpistol. Med den kan du sende røg ned over maden, så den stadig får en lækker røget smag. Det er med til at gøre lidt ekstra for smagen og kan være lige præcis det, som maden har brug for. 

Mange tænker, at professionelle røgpistoler virkelig kun er for de professionelle. Men sådan behøver det langt fra at være. Hvis du er vild med at lave mad, kan du nemlig også sagtens som glad amatør eksperimentere med at komme røg på din mad. Dermed kan du tilberede nogle meget udsøgte og lækre retter, som helt sikkert vil glæde alle, der smager dem. 

Et af de steder, hvor du kan købe røgpistoler i en god kvalitet, er på yeschef.dk. Der har de flere forskelige typer, og du kan købe et helt sæt, hvor du får alt, hvad du skal bruge. Det vil sige, at du både får pistolen, en røgbowle, så du kan koncentrere røgen på maden og en valgfri røgsmuld, som er med til at give noget smag til maden. 

Hvilken røgsmuld du vælger, kommer altså an på, hvilken mad du gerne vil give ekstra smag. Derfor kan det være en god ide, at du har flere, hvis du vil bruge dem på flere forskellige typer af mad.

Først og fremmest kan du selvfølgelig få røgsmuld, der er med til at give en lækker røget smag til kød. Derudover kan du også få røgsmuld, der kan give smag til ost, frugt, fisk og grøntsager. Du kan selvfølgelig bruge alle former for røgsmuld på alle former for mad, men der er bare nogle, der passer bedre til nogle former for mad end andre. 

More articles