Teng Tools er dit bedste værktøjssæt!

25 september 2020 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Der findes næsten ikke noget mere mandigt, end når man skal hen at udføre en opgave i ens hjem, og man udregner i hovedet, hvad man skal bruge af materialer, hvis man ikke allerede har dem, så køber man dem, og hvor lang tid der skal bruges på det.

Så er det ellers bare med at hive værktøjskassen frem, men her sukker du opgivende:

Der mangler de rette skruetrækkere, du kan også se, at hammeren er ved at gå i stykker, møtrikker mangler der også, og du kan sådan set godt se, at der mangler ikke alene mange moderne midler til at være håndværker derhjemme, men mange af tingene er også langt over sidste dato for brug.

Der findes heldigvis en helhedsløsning til den slags, og den hedder Teng Tools.

Skaf alt nødvendigt værktøj samme sted

For der er jo ingen grund til her at gå ned at købe en ny værktøjskasse for så at rende rundt fra butik til butik efter det værktøj, der skal fylde den op, om du gør det på nettet eller ude i det fysiske liv.

Det er mere sådan nogle ting som møtrikker, skruer med videre, som du skal købe jævnligt, hvis du har meget at lave derhjemme.

Med et Teng Tools-sæt vil du åbne en julegave hver gang, når du åbner dit sæt med deres værktøj, for alle remedier ligger pænt dernede og er til at finde rundt i, så det ikke bare er en stor rodekasse, hvor man skal bakse sig frem for at finde noget, der passer bare nogenlunde sammen og kan bruges.

Ved at have værktøj fra samme udbyder, så er man også mere sikker på, at det kan arbejde sammen, og det er endnu lettere at tilføje nyt dertil.

Selv professionelle håndværkere vil kigge misundelsesværdigt efter dig, når de ser dit Teng Tools-sæt.

Flere Nyheder