Tag på en afbudsrejse – selvom du aldrig har prøvet det før

26 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du føler lidt, at du aldrig har udlevet den rejselyst, som der har boet i dig, og du kan se på dem, der har rejst verden rundt som unge, at de er blevet mere robuste og stærke af den oplevelse, så det vil du også.

Det er især det med at være i en fremmed kultur, hvor man måske ikke lige ved, hvor man skal sove, hvor man skal spise, hvordan man opfører og så videre – kort sagt: man skal lære at klare sig selv.

Derfor vil du gerne på sådan en rejse, men du har aldrig haft modet til det, men du er sikker på, det er noget, der vil modne dig, så du er klar til flere udfordringer senere i livet, når du nu er overladt til at klare dig selv.

Dog er der ikke så mange penge at rutte med, så løsningen må blive afbudsrejser, men allerede her er du også bange for, at det vil gå galt.

Måske er det allerede første udfordring!

Afbudsrejsen er med til at gøre dig stærk

For du kan jo have planlagt den rejse i rigtig god tid, men en plan er som oftest et godt udgangspunkt at afvige fra, og du kan jo ikke vide, hvad der sker, fra det øjeblik du lander.

Så du kan lige så godt tage tyren ved hornene med det samme og starte rejsen med en mere eller mindre tilfældig afbudsrejse, så en er med til at bestemme, hvor du starter dit eventyr.

Så kan du allerede med det samme begynde at forberede dig på, at du skal tage tingene, som de kommer.

Du behøver jo ikke blive på det sted, som du kommer til, for du kan jo rejse rundt og prøve dig selv af på egen hånd, så du bliver endnu mere karakterstærk.

Sådan en afbudsrejse vil forvandle dig som menneske.

Start dit eventyr på rejsetilbud.dk/afbudsrejser.

More articles