Tag på Azure kursus

31 oktober 2020 Johanne Hansen

editorial

Fysisk eller online kurser?

Hvis du står overfor et kursus, som du skal til at tage, kan det i disse tider være svært og indstille sig på, om det overhovedet giver noget igen at tage det online. I disse tider kræver det nemlig lidt at skulle opsætte et fysisk kursus, grundet Corona som stadigvæk desværre florerer rundt i samfundet. 

Men hvad er fordelene egentlig ved online kurser? For om alting er, er der aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Online kurser giver nemlig en større fleksbilitet og ro, da man kan sidde i vante omgivelser og tage kurset i eget tempo.

Man kan gå på toilettet, når man vil, tage en kaffe, når man vil. Derudover er det fra kursusydbyderens side af også mindre omkostningsfrit, da der selvfølgelig ikke er de samme udgifter ved et online kursus, som der er ved et fysisk. 

… men der er også ulemper

Dog skaber de online kurser dog stadigvæk udfordringer. Når alting foregår online, og man bare sidder derhjemme, kan det være svært at koncentrere sig i længere tid og ikke mindst holde fokus. Måske har du børn hjemme, eller din mand arbejder også hjemmefra. Der er mange faktorer, der kan spille ind på en hjemmearbejdsplads.

Derudover får kursusudbyderen ikke den samme indsigt i ydeevne, og det kan være nemmere for dig som deltager at “zone” ud og dermed ikke opnå det samme udbytte af kurset. Et eksempel kunne for eksempel være et Azure kursus, som omhandler dét at udvikle softwareprogrammer og tjenester, som fungerer på alle enheder. 

Det er dermed et program, der kræver en del indsigt og ekspertise, og det kan i nogle tilfælde være svært at opnå igennem et såkaldt online kursus. Fysisk øjenkontakt m.m. kan nemlig være vigtigt i en læringsproces. Heldigvis tilbydes Azure kurser stadig fysisk fx. her: https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure

Flere Nyheder