Tag dit kørekort nu

25 oktober 2019 Maria Laugesen
image

editorial

Bor du i eller omkring Horsens og skal du til at tage dit kørekort? Eller har du måske fået det frataget og skal generhverve det? Så kan de hjælpe dig hos https://www.1driver.dk/. Det er en køreskole i Horsens, som tilbyder teori og køretimer af højeste kvalitet. Her er der fokus på grundig læring – både i praksis og i teori – samt en tryghed og gode rammer, så du altid føler dig tilpas og hjulpet godt på vej. De har mange års erfaring på området, både som kørelærere, men også med andre undervisningsformer. Det betyder, at de har mødt de fleste spørgsmål og udfordringer før, og de ved hvordan de skal give dig en god oplevelse.

Hos 1st Driver kan du modtage teori sammen med andre nystartede, og her er underviserne altid opdateret på den nyeste viden og udvikling på området. Du får selvfølgelig også dine køretimer, og her bliver du knyttet op med én kørelærer, så du kan opbygge et trygt forhold til denne, og læreren kan følge din udvikling. Skal du generhverve kan du også vælge at tage din teoriundervisning online, så du sparer tid og besvær i processen, hvis du ønsker dette.

Alt i alt kan du forvente at møde en køreskole, hvor du får høj kvalitet, masser af erfaring og dygtige undervisere. Du får hele den lovpligtige grundpakke og har naturligvis mulighed for at supplere med ekstra køretimer ved behov. Prisen kan du dele op, så du ikke skal betale hele beløbet på samme tid, og dermed bliver det mere overskueligt for dig. Du kan tilmelde dig holdstarten online på deres hjemmeside, eller du kan kontakte dem hvis du ønsker at tage en snak med dem inden tilmelding. Så bliver du godt klædt på til din næste køretur, og du får en tryg og god service hele vejen igennem.

Flere Nyheder