Tag din advokat med som VVS i Ballerup

14 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der kan være forskellige tidspunkter og årsager til, at man tager ens advokat med i forbindelse med at arbejde med VVS i Ballerup.

Man vil jo helst ikke forstyrre ens advokat mere end højst nødvendigt, og selvom man med moderne teknologi kan være med over computeren, så er det bare bedst, når vedkommende kan være til stede fysisk.

Desuden betaler man jo vedkommende penge for at være ens advokat, så når/hvis det passer ind i begges kalendre, så tager man gerne advokaten med – nogle gange lægger man endda de vigtige møder efter, hvornår ens advokat kan være med.

Som det første brugbare i den forbindelse er det, at man ganske enkelt ikke forstår al den jura, der kan være ved, at man skal til et møde med en sponsor, en samarbejdspartner eller andet, hvor man gerne vil indgå en kontraktuel enighed.

Man ved gerne, hvad man vil opnå, men man ved ikke, hvordan men rent juridisk kan nå til enighed på disse punkter, så det giver mening i en kontrakt – og ikke mindst er bindende rent lovmæssigt.

Derfor kan det være nødvendigt at have advokaten med her, så man ikke skal hen at bruge endnu mere unødig tid, fordi man indgå en aftale til ét møde, som så ikke holder korrekt, hvorfor man skal hen at udfærdige nye kontrakter og få underskrifter på dem.

De andre situationer kan da også være, at man er ansat i et firma, der beskæftiger sig med VVS i Ballerup, hvor man er indkaldt til et vigtigt møde, der kan determinere ens fremtid.

Det kan dreje sig om lønnen, ens ansættelse, et påbud, en bødestraf eller andet, der kan kræve, at man skal tage en alvorlig beslutning, men man kender ganske enkelt ikke lovgivningen på dette område.

Derfor kan det være en rigtig smag idé at tage ens advokat med til dette møde.

Flere Nyheder