Tænk salg, når du køber bil

25 august 2021 Lotte Hindsberg

editorial

De fleste biler man køber, nye som brugte, skal på et eller andet tidspunkt sælges igen og de fleste vil gerne have den bedst mulige pris når det sker. Det betyder at det er en god ide at tænke salg allerede når du køber din bil. Når du kigger på en bil, så kig efter en bil i en neutral farve.Det kan være kedeligt, men det sælger. 

Det er de færreste, desværre kan man fristes til at sige, der leder efter biler i farvestrålende farver, hvilke gør dem svære at sælge. Det gælder også hvis du leder efter brugte biler i Maribo

Pas på bilen fra dag et

Hvis du gerne vil have så meget for bilen, når du sælger den, er det en god ide at passe på den fra det øjeblik du har købt den. Det betyder rent praktisk at du ikke skal ryge i bilen og det anbefales også, at der ikke spise i bilen. Fedtfingre rundt omkring har aldrig gjort noget godt. Sørg også for at bilen kommer til serviceeftersyn hos et autoriseret værksted.

Gør bilen ren inde og ude, inden du tager billeder af bilen. Dine billeder skal vise bilen fra sin pæneste side ,men skal også vise evt. fejl og mangler. Det samme gælder den tekst du skriver. Den skal beskrive bilen sandfærdigt, for en af de ting der sælger bilen bedst når en køber kommer, er at du er troværdig. Er der ikke overenstemmelse mellem billeder, tekst og når man ser bilen vil du virke utroværdig og det vil være svære at sælge bilen.

Har du planer om at købe en ny bil, kan du prøve at lade din gamle bil indgå i handlen. Ofte vil du få mere for din bil, når du køber en ny, hvis din gamle bil er en del af handlen. 

Flere Nyheder