Styrk dit blodomløb med cupping

16 March 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du ofte stiv i ryggen eller skuldrene, og føler du ikke at du kan løsne op for spændingerne ved almindelig træning? Så er cupping måske noget for dig.

Hvad er cupping?

Cupping er en alternativ behandlings metode, som baserer sig på en disciplin fra den traditionelle kinesiske medicin. Ved cupping sættes runde glas kopper fast forskellige steder på kroppen ved hjælp af undertryk, som kan dannes på forskellige måder.

Nogle behandlere varmer kopperne op ved hjælp af en flamme, før de sættes fast på kroppen – som regel på ryggen. Når koppen køler af, opstår det vakuum, som trækker huden og blodet til sig. Dette vakuum kan også dannes ved hjælp af en pumpe som er monteret på koppen. Det kan godt se rigtig voldsomt ud, men er faktisk en smertefri og til tider direkte behagelig behandling.

Når kopperne på den måde trækker i vævet, vil der sættes bevægelse i energien i kroppen. Blodomløbet vil stimuleres, og der kommer gang i diverse udrensnings processer, samtidig med at der tilføres frisk blod til musklerne og til bindevævet. Nogle behandlere benytter sig af såkaldt slide cupping, hvor de fastgjorte kopper trækkes hen over kroppen og dermed danner en dynamisk bevægelse. Du kan muligvis få flotte blå eller røde mærker der hvor kopperne har siddet, og dette er helt normalt og ganske ufarligt.

Hvilken behandler tilbyder cupping i Albertslund?

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren alternativ behandler med speciale inden for cupping, kan du trygt kontakte Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur. I klinikken Lacuhr Akupunktur kan du få et udvalg af vel tilrettelagte alternative behandlinger, her under cupping, eventuelt i kombination med hverandre.

Helle Lacuhr er særdeles dygtig til at vurdere, hvilken behandling som passer til dig, baseret på en forudgående analyse af din krops generelle sundheds tilstand og dispositioner. Bestil tid til cupping på lacuhrakupunktur.dk

More articles