Styrk dine kompetencer med PowerPoint kurser

26 juli 2019 Astrid Pedersen
Styrk dine kompetencer med PowerPoint kurser

Hvis du arbejder inden for et område, hvor formidling af planer, projekter og resultater udgør en vigtig del af dit job, har du helt sikkert benyttet dig af Microsoft PowerPoint. Microsoft PowerPoint er et centralt redskab for kommunikation af pointer, som skal underbygges med eksempelvis grafiske repræsentationer af statistiske data.

Med Microsoft PowerPoint kan du anskueliggøre din præsentation ved hjælp af lækker grafik, punkt opstillinger og lignende. Og det finde ved en Microsoft PowerPoint præsentation er, at tilhørerne kan få de anvendte slides med sig, så de selv kan gennemgå de vigtige pointer.

Hvornår har jeg brug for Microsoft PowerPoint?

Når du skal præsentere dine medarbejdere for en strukturel ændring i virksomhedens procedurer, eller måske briefe deltagere i et nystartet projekt om de vigtigste arbejds områder, er det smart at kunne levere en overbevisende Microsoft PowerPoint præsentation.

En anden situation, hvor Microsoft PowerPoint er særdeles anvendelig, er i forbindelse med fremlæggelse af virksomhedens resultater og projekternes fremdrift over for interne såvel som eksterne interessenter.

Microsoft PowerPoint egner sig fortrinligt til præsentationer over for et større publikum, idet applikationen er designet til at kunne anvendes sammen med en projektor eller en storskærm. Og samtidig kan du sende din præsentation til samtlige deltagere i mødet eller konferencen, således at de kan følge med på deres egne laptops – også selv om de sidder langt fra skærmen, eller måske et helt andet sted i verden.

Hvorfor har jeg brug for et Microsoft PowerPoint kursus?

En Microsoft PowerPoint præsentation består af andet og mere end blot oplysninger på slides. Du skal også kunne levere en sammenhængende fremlæggelse – dine slides skal udfærdiges med det formål at underbygge præsentationen, ikke udgøre den 100%. På et Microsoft PowerPoint kursus hos den danske kursusudbyder 4D kan du lære at udnytte de tekniske muligheder i Microsoft PowerPoint, samtidig med at du lære at bygge din præsentation op på hensigtsmæssig vis. Find dit Microsoft PowerPoint kursus København på 4d.dk

Flere Nyheder