Stort udvalg af garn i Østjylland

26 February 2020 Simone B

editorial

Hop med på strikketrenden!

En af de helt store og udbredte trends lige nu er strikning. Flere og flere – og i særdeleshed de unge kvinder, der måske ikke før har strikket – hopper nu med på bølgen og opdager de mange glæder, der er ved at strikke og hækle. At strikke eller hækle er ikke blot en rigtig hyggelig og afslappende aktivitet, men også en helt perfekt mulighed for at skabe dit eget unikke tøj og andre produkter, der ser ud, præcis som du selv ønsker det. Mange kaster sig ud i smukke sweatre, den enormt populære vest eller babylegetøj som dyr og rangler, mens andre holder sig til de lidt enklere projekter som karklude og strømper. Uanset hvad du strikker eller drømmer om at komme i gang med, skal du naturligvis have fat i det helt rette garn og udstyr.

Stort udvalg af strikkegarn online og i Lemvig

Hos Lemvig Garn forhandles et bredt udvalg af garn i alle afskygninger samt strikkepinde, hæklenåle og andet tilbehør til både strikning og hækling. Alle produkter forhandles både online samt i den fysiske garnbutik i Lemvig. Når du handler på Lemvig Garns webshop tilbydes gratis fragt ved køb over 399 kroner, og du er desuden sikret en ganske kort leveringstid på blot en-to dage. Ordrer pakkes og sendes nemlig hver dag året rundt. Besøger du derimod den fysiske butik i Lemvig, kan du tilmed modtage en masse gode idéer samt rådgivning til dit første eller næste strikkeprojekt, således at du er godt klædt på til at kaste dig ud i dit nye projekt. Lemvig Garn forhandler mange forskellige slags garn blandt andet det populære Mayflowergarn, Hjertegarn og garn fra Viking.

Skal du bruge højkvalitetsudstyr til dit næste strikke- eller hækleprojekt, så se meget mere til Lemvig Garns store udvalg af garn i østjylland og online. 

More articles