Store og små el opgaver løses af din elektriker i Aalborg

27 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en elektriker, som kan hjælpe dig med el installationerne i din bolig? Eller står du foran et større entreprise projekt, og har du i den forbindelse brug for konsulent bistand til el arbejde? Så kan du med fordel kontakte Erik Lytzen.

Hvem er Erik Lytzen – og hvad kan virksomheden tilbyde?

Erik Lytzen er en af de største og mest velrenommerede installations forretninger i det nordlige Jylland. Med ekspertise og kompetence inden for såvel elektriker og el installatør arbejde som VVS og blikkenslager arbejde samt ventilation dækker Erik Lytzen over et bredt område – og du kan således trygt anvende Erik Lytzen i forbindelse med såvel større entreprenør projekter som privat renovering og istandsættelse af eksempelvis køkken og bad.

Erik Lytzen hat siden 1970 beskæftiget sig med elektriker opgaver og el installation. Erik Lytzen’ elektriker og installations afdeling kaldes Lytzen El-installation. Lytzen El-installation har omkring 70 fast ansatte elektrikere og installatører, som løser alle opgaver relateret til installations arbejde, for eksempel service, nyanlæg, periodisk vedligehold og meget andet. Blandt kunderne findes både private husstande og industri, produktion, erhverv, landbrug og offentlige institutioner.

Lytzen El-installation kan hjælpe dig med alt fra opsætning af nyt hfi relæ eller stik kontakter til planlægning og projektering af installationer i forbindelse med entreprise, bygge og anlæg. Lytzen El-installation har afdelinger i både Hjørring, Hirtshals, Bindslev og Aalborg. Her fra kan Lytzen El installation på effektiv og professionel vis dække kundernes behov med hurtig løsning af disses el opgaver. Hos Lytzen El-installation står der altid dygtige og kompetente medarbejdere parat til at hjælpe dig med netop dit projekt – stort som småt!

Du kan læse mere om Erik Lytzen, Lytzen El-installation og Lytzens øvrige produkter og services på hjemmesiden lytzen.dk, hvor du også kan kontakte virksomheden og få et godt tilbud på el arbejde.

More articles