Støt din lokale jernhandler

11 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Før vi lige fortsætter med at forklare dig, hvorfor det er vigtigt at støtte din lokale jernhandler, så er det selvfølgelig vigtigt at understrege, at du ikke skal vælge vedkommende (hver gang), hvis du ved, at der findes en bedre længere væk, da du altid skal gå efter kvalitet end lokalitet.

Men nogle gange bør man gøre en undtagelse, og hvis du oplever gennemsnitlige gode oplevelser ved din egen jernhandler, så anbefaler vi, at du holder dig til vedkommende.

Det er ikke for, at vi skal til at sige, at tingene var bedre dengang, hvor man som byer holdt sammen og kunne klare tingene selv og næsten var selvkørende med alle de butikker, der desværre er forsvundet i dag.

Nogle varer og servicer kan man udelukkende få bestemte steder, så dem skal man da køre efter, men der er jo en grund til, at de lokale butikker lukkede i sin tid.

Dette skyldtes blandt andet, at der ikke var noget marked for det, og folk netop kunne komme til at handle ind længere væk, fordi man fik råd til at have en bil, og den offentlige transport blev mere udlagt og regelmæssig, så man kunne komme vidt omkring.

Mange bække små gør som bekendt en stor å, så når du skal være med til at give dit lokalområde et løft, også selvom det så er et område i en større by, så bør man handle hos de lokale, om de så altid har været der, eller de lige er kommet til.

Det er på den måde, en by den vækster og tiltrækker nye erhvervsdrivende og dermed arbejdspladser og beboere – det er en opadgående spiral.

Dette er langt de fleste jo interesserede i, at der sker i deres område, om man så skal handle ting, man sjældent bruger, eller man handler ofte – eller ligefrem noget nyt.

Flere Nyheder