Spar plads med moderne modul postkasser

05 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter den helt rigtige postkasseløsning til din beboelsesejendom? Så bør du overveje modul postkasser.

Hvad er modul postkasser?

Modul postkasser er, som navnet måske antyder, postkasser som er special designet og fremstillet til at kunne opsættes i moduler. Dette betyder at de ikke er i besiddelse af massive sider og bagklædning som almindelige frit stående postkasser. Men bortset fra det ligner modul postkasser ganske traditionelle postkasser – og kan rumme samme mængde forsendelser og tryksager.

Hvornår er det aktuelt at anvende modul postkasser?

Modul postkasser egner sig i særdeleshed til ejendomme og bebyggelser som er tæt beboede. Det kan for eksempel dreje sig om etage ejendomme eller andre former for bebyggelser hvor mange mennesker bor tæt.

Da alle beboere skal have mulighed for at have en postkasse i stueplan er det vigtigt at hver enkelt postkasse ikke fylder så meget. Og her kommer de smarte modul postkasser til deres fulde ret.

Ved at placerer postkasser i postkassemoduler kan du spare en del plads. Du kan vælge de klassiske flade og høje modul postkasser, som ikke har så megen dybde, hvis du skal spare plads i opgangen. Disse postkasser rager nemlig ikke særlig langt ud i rummet.

Er bygningen i besiddelse af et stort fælles areal, for eksempel en vandrehal eller en stor foyer, er det oplagt at benytte de lidt dybere men knap så høje modul postkasser. Disse kan nemlig sættes sammen i postbure, i hvilke diverse postbude og andre omdelere af forsendelser og tryksager kan låse sig ind og dele deres materialer ud fra modul postkassernes bagsider.

Hvor kan jeg bestille modul postkasser i god kvalitet?

Hos Vikingposten kan du altid bestille solide og rummelige modul postkasser. Du kan vælge en præfabrikeret løsning, eller du kan få hjælp til at designe postkassemoduler efter individuelle mål. Læs mere på https://www.vikingposten.dk/da/ 

More articles