Spar penge, skån miljøet og bliv glad i låget med et nyt badeværelse

06 november 2019 Sara Mortensen

editorial

Har du nogensinde tænkt på, hvor lang tid du bruger på dit badeværelse? Og hvor mange gange du besøger det i løbet af en dag? Det er måske ikke noget, man går og funderer over i hverdagen – men det burde man måske. Det drejer sig nemlig og lang tid, og du frekventerer det ofte hyppigere, end du tror. Hvis du har et ønske om fornyelse eller udskiftning af et eller flere elementer, så bør du derfor gøre noget ved det – alternativet værende hele tiden at irriteres over gamle toiletter, der er langt fra økonomiske, dryppende vandhaner, vakkelvorne badekar, for lidt opbevaringsplads, med videre.

Udover det æstetiske aspekt, så er der også et andet, der er ekstremt væsentligt: det økonomiske aspekt. Du er måske ikke klar over det, men med de rette produkter kan du spare mange, mange penge på vandregningen, ligesom du er med til at stoppe spild og skåner miljøet. Det er derfor penge godt givet ud og hurtigt tjent hjem – en virkelig fornuftig investering! Værdien af din bolig vil desuden stige, hvis du kan præsentere et badeværelset, der er renoveret i nyere tid.

Det er også et rum, der er en ægte “sladrehank” – især hvis det synes beskidt, også selvom det måske er rengjort fra top til tå. Der findes nemlig badeværelser med installationer, der er nærved umulige at rengøre! Og det kan give anledning til ikke så få frustrationer. Heldigvis er det noget, producenterne er meget bevidste om, og det er medtaget i ligningen, når eksempelvis toiletter designes.

Første skridt er naturligvis at finde en blikkenslager samt det rette sted at indkøbe elementer og møbler. Bor du på sjælland, så kan Øens Blikkenslager i København varmt anbefales. Hos Øens finder du et stort udvalg af de lækreste produkter, og de dygtige og erfarne medarbejdere er altid klar til at rykke ud og hjælpe med installationen. Tag kontakt allerede idag!

Flere Nyheder