Spar penge på lufttørret brænde

Lufttørret brænde er billigere end ovntørret brænde. Det skyldes, at det kan være vådt, når man får det leveret. Man har altså selv besværet med at tørre brændet. Det skal stå varmt og tørt indendøre i mindst fire til fem dage. Først herefter kan man begynde at fyre med det. Det kræver derfor, at man har masser af plads til at tørre sit brænde på. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om lufttørret brænde, findes der masser af blogs på nettet, hvor du kan finde mere information og inspiration. Det kan være med til at give dig et godt overblik over, om du bør vælge lufttørret eller ovntørret brænde. 

En af de blogs, du med fordel kan se på, er dk-brændesalg.dk. Her kan du både få information om brænde og briketter. Du er dermed meget rustet til at træffe et valg. 

Brænde kan være dyrt, hvis det er ens primære varmekilde. Det kan derfor være en god ide at se på, om man ikke skal investere i lufttørret brænde frem for ovntørret. Det lufttørrede vil spare en for nogle penge, og det er jo altid rart.

Hvis man bare har en brændeovn for hyggens skyld, kan det virke lidt omstændeligt med lufttørret brænde. Så er det nemmere bare at få noget brænde leveret, der er klar til brug. Hvis det er ens sommerhus eller fritidshus, hvor man fyrer med brænde, har man måske heller ikke de store opbevarings muligheder. Det kræver jo også noget plads at have brændet stående. Det kan være i et skur eller et udhus. Der skal være helt tørt og også gerne lidt varmt.

Du kan også lære mere på bloggen om, hvad der er gode steder at lufttørre sit brænde. Det er også værd at tænke over, hvor ofte du skal bestille brænde.