Spar mange penge på cashmere

Da jeg arbejdede inde i en tøjbutik for omkring 5 år siden, blev jeg jo introduceret til cashmere. Og dette gjorde jo så at jeg så siden da har drømt om sådan en ægte cashmere cardigan. Det skyldes at cashmere faktisk er nok det rareste stof jeg selv har følt. Hele historien begyndte dengang hvor jeg så selv stod inde i tøjbutikken. Butikken havde en del blandede typer tøj. Både silke, cashmere samt noget bomuld. Der var jo både bukser, toppe og naturligvis cashmere cardigan. Og derfor fik jeg jo hurtigt et godt forhold til det med cashmere. Og selvom at det var lidt for dyrt i prisen til jeg så selv ville købe sådan en cashmere cardigan, så synes jeg nu de var virkelig lækre.

Undertegnede har også alle dage selv sparet på mine penge. Samt undertegende havde ikke lige store lyst til sådan at spendere samtlige af mine penge på nyt tøj i cashmere.  Så selvom jeg jo kunne få god rabat inde i min forretning, jamen så ønskede jeg jo ikke selv at skulle købe lige deres cashmere cardigan. Men dette har jeg nu faktisk fortrudt lige siden. Da jeg stoppede henne i butikken, samt fik nyt job med en bedre løn havde jeg jo nemmere ved at skaffe tøj i cashmere. Og det var jo ikke lige en chance for at få god rabat mere fordi jeg jo ikke arbejdede inde i denne forretning. Og jeg måtte bare selv acceptere samt betale fuld pris for min alleførste cashmere cardigan. Men altså jeg fortyrder nu ikke lige mit fine køb.

Og jeg tog så ned i en forretning der havde tøj i cashmere. Og med min erfaring fra mit forrige arbejde, vidste jeg jo en del omkring hvorledes en cashmere cardigan nu skulle behandles, samt hvad man nu selv burde kigge efter. Og sælgeren var jo også ret god til sådan at kunne forklare omkring dette stof samt hvad der nu også ville kunne passe til mig. Sammen fandt vi min første cashmere cardigan. Og den var pink samt med lækre knapper. Og jeg var jo en smul ked af sådan at skulle bruge så mange kontanter på et enkelt stykke tøj.  Sælgeren forklarede jo hvordan at jeg så kunne bytte den igen efter 30 dages tid, hvis jeg ikke lige kunne lide den. Men det blev nu ikke lige aktuelt. Da jeg så kom hjem med min nye cashmere cardigan også prøvede jeg den jo lige med det samme. Dette cashmere tekstil var jo virkelig rart samt glat. Og jeg sørgede for at passe godt på den, samt vaske den som at man jo skulle. Det gør at den nu faktisk er lige så blød som dengang jeg så købte den. Og jeg blev efter mit køb helt tosset med det med cashmere. Og jeg måtte bare have mere. Og jeg fandt også en side der både havde nogle cashmere cardigans samt noget andet tøj. Heldigvis så var det jo også en smule billigere en selve butikken. Til gengæld så kunne jeg jo faktisk ikke selv se selve deres cashmere tekstil inden jeg så købte det. Og jeg ved at cashmere kommer i flere typer. Og derfor så er det jo ikke lige altid lige så godt og selvom at det stadig faktisk er ægte cashmere.

Jeg købte så en ny cashmere cardigan inde på deres hjemmeside. Det var både hurtigt samt nemt at købe. Selve leveringen skete så inden for ganske få dages tid. Og jeg var jo ganske positivt overrasket over selve kvaliteten af deres cashmere. For det er længe siden jeg selv har følt så lækkert stof. Siden dengang har jeg jo kun selv købt mit tøj i cashmere hos den her webshop. Nu ejer jeg jo flere cashmere cardigans samt tilsvarende tøj i cashmere. Og selvom at man aldrig helt kan være helt sikker på kvaliteten af tøj derinde på nettet så kan det jo godt være chancen værd. Specielt når at det kommer til det med cashmere der er så lækkert.