Søges en omfangsrig glarmester? Den er lige her!

04 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en glarmester, det er vel sådan en, som der kommer ud med nogle ruder, som der bliver indsat i store glaspartier på moderne kontorbygninger, hvor der skal komme meget lys ind, som der er så meget på mode, fordi folk skal føle, der er albuerum, og man ikke er indelukket – og så skal man blive inspireret af at kigge ud.

Du kender dem nok fra billeder, hvor man ser to ansatte gå med et gennemsigtigt glas i hver sin ende, som de bærer rundt.

Men en glarmester laver jo meget andet end det, hvilket du kan se ved at tjekke ud, hvad deres specialer og generelle funktioner er, hvor du nok bliver overrasket over, hvornår du ellers kan tage fat i dem.

For det behøver ikke (kun) at være, når du skal have noget glas indsat i specielle forme i privaten eller i firmaet.

Få hjælp fra glarmesteren til det store og det små

Det kan jo være til den klassiske opgave, hvis er er blevet baldret en rude i dit hjem, eller ruden er punkteret, så den skal udskiftes.

Men hvis du også overvejer at få udskiftet alle ruderne, så er det jo også en glarmester, som du skal have fat i.

Men er du også klar over, at hvis opgaven bare er sådan noget med at skulle have noget indrammet, så kan de også hjælpe dig?

Hvor tit har man ikke stået med et maleri eller noget andet, der ikke passede til de klassiske mål til indramning, så man måtte gå forgæves i mange butikker?

Det er ved sådan en sag, at man bør alliere sig med en god glarmester, der kan klare den glassag for en.

Og selv ved sådan en forholdsvis lille opgave, at man skal have spejle, der kan den gode glarmester også hjælpe dig.

More articles