Slip for alger på huset

25 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du er husejer, så har du med garanti prøvet at få alger på dit hus, eller på dine fliser foran eller bagved huset. Alger kan gøre selv det smukkeste hus til noget, som ingen gider at kigge på. Så hvordan slipper du af med algerne? Lær mere her i indlægget.

Få hjælp af en professionel

Ved at hyre en professionel til opgaven, så kan du få renset dit hus for alger, hvad end det er på din terrasse, i din indkørsel, på væggene eller på taget. En professionel har udstyret til at klare opgaven, og kan hurtigt rense din facade uden problemer. Efter en rensning, så kan du bede om at få en algebehandling, så chancen mindskes for, at algerne kommer med det samme igen.

Få hjælp til en facaderens, eller rens af andre dele af dit hus hos expressmultirens, som du finder her: https://expressmultirens.dk/vi-tilbyder/facaderens/. Her får du altid professionel behandling, og kan stille alle de spørgsmål du vil. De kan med garanti give dig rådgivning til, hvilken behandling der er den bedste.

Fjern det selv

Er du lidt af en gør det selv person, så kan du selv prøve at fjerne algerne. Dette gøres med en højtryksrenser, som du stille og roligt kan rense områderne med. Du kan hertil også købe en en algebehandling, som du kan bruge til at gøre processen nemmere, og efterfølgende slippe for alger på samme måde.

Hvis du gør det selv, så skal du huske, at det ikke er alle områder der er lige nemme at nå. Derfor er det en vurderings sag, om du mener, at det er chancen værd, at stå på taget med en højtryksrenser. Hvis du ender med at prøve selv, så anbefaler vi, at man ikke gør det alene, hvis nu et uheld skulle ske, og man falder ned af en stige.

More articles