Slip afhængigheden og kom misbruget til livs med en professionel alkoholbehandling

06 november 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Har du udviklet en usund afhængighed af alkoholiske drikke, som gør, at du ikke føler at du kan fungere uden et vist kvantum alkohol i blodet? Frygter du for konsekvensen ved at lade flasken stå – og har du tendens til svære fysiske og psykiske symptomer, når rusen damper af? Så har du højst sandsynligt udviklet et alkohol misbrug, og er dermed det, man betegner som alkoholiker,

Hvordan kommer jeg ud af mit alkoholmisbrug?

Er du på udkig efter hjælp til at droppe den farlige afhængighed af alkohol, kan du med fordel starte med at ringe til et misbrugscenter. Et kompetent misbrugscenter, som for eksempel Behandlingscenter Stien, har misbrugskonsulenter tilknyttet, som vil udvise forståelse over for din situation.

En misbrugskonsulent er typisk selv tidligere misbruger eller tørlagt alkoholiker. Misbrugskonsulenterne hos Behandlingscenter Stien har selv gennemgået den afvænning og misbrugsbehandling, som du selv vil skulle gennemgå, og ved derfor hvor svært det kan være. Du er således garanteret en værdig, empatisk og respektfuld behandling, når du lader dig indlægge til alkohol afvænning hos Behandlingscenter Stien.

Hvordan foregår en alkohol behandling?

Det første der sker, når du lader dig indskrive hos Behandlingscenter Stien, er at der foretages en vurdering af din tilstand. Afhængig af denne vil du blive tilbudt afrusning og afgiftning, så der er sikkerhed for at alle de farlige stoffer er skyllet ud af kroppen, førend den egentlige alkoholbehandling påbegyndes.

Denne består i terapeutisk behandling – i grupper såvel som på individuel basis – som har til formål at bevidstgøre dig omkring misbrugets og afhængighedens anatomi, samtidig med at du får de rette redskaber til at bygge dit liv op på ny. Behandlingscenter Stien benytter den kendte metode Minnesota kuren som afsæt for deres behandlinger.

Du kan læse meget mere om alkoholbehandling, og kontakte de dygtige medarbejdere hos Behandlingscenter Stien, via behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder