Slib dine trægulve før du får dem udskiftet

26 juli 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Et smukt lyst trægulv bliver med tiden slidt og det kan være svært at holde det rent selvom man vasker det ofte og grundigt. Når gulvet begynder at se trist ud og det kan være svært at holde rent overvejer mange enten at udskifte gulvet eller få et gulvtæppe, men det kan løses ved at få gulvet afslebet. En let slibning vil få gulvene til at fremstå som nye. Det er en forudsætning at gulvet er blevet afhøvlet på et tidligere tidspunkt. Er boligen og gulvet meget gamle og er blivet slebet mange gange før, kan gulvene være så slidte, at det ikke er muligt og så bør de udskiftes.

Det er noget du selv kan gøre hvis du har tiden til det. Det er muligt at leje en maskine i stort set alle byggemarkeder. Du skal alt efter hvor stort værelset er regne med at bruge omkring 2 dage pr. rum. Det er ikke svært at slibe, men det kræver tålmodighed og at du benytter dig af det rigtige sandpapir. Er det for groft laves der ridser i gulvet. Er det for fint bliver du aldrig færdig.

Få en professionel til at slibe dine gulve

Har du ikke tid eller lyst til selv at kaste dig over projektet, kan du i stedet få en professionel til at slibe dine gulve. Det kan spare dig for meget frustration og måske også penge ved at sætte tid af og kontakte flere firmaer, før du ansætter et firma til at udføre opgaven. Ved at få flere tilbud får du en ide om prisniveauet og kan afvise de billigste gulvfirmaer, der måske er så billige, at de ikke har tid til at gøre jobbet færdigt og du står med ødelagte gulve. Omvendt er der heller ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt. Du kan søge på internettet efter gulvafslibning priser

Flere Nyheder