Skorstensfejer sikrer dig tryghed og et godt indeklima

03 april 2020 Søren Black

editorial

Undgå at huset brænder ned

Har du en skorsten på huset, er det dit ansvar at sikre, at den bliver renset med jævne mellemrum. Du skal selvfølgelig ikke selv kravle rundt oppe på taget og sætte dit liv eller førlighed på spil. Men du skal sørge for, at du får besøg af en professionel skorstensfejer, der kan udføre det beskidte arbejde. Får du ikke renset din skorsten med jævne mellemrum, kan dit hus i værste fald ske at brænde ned til grunden. Så hvis du ejer et ildsted eller en skorsten, er det derfor lovpligtigt for dig at sørge for, at en skorstensfejer som for eksempel skorstensfejermester Flemming E Nielsen kigger forbi dit tag mindst en gang om året.

Professionel skorstensrensning i det nordjyske

Skorstensfejermester Flemming udfører professionelt skorstensfejerarbejde i både Hirtshals og Skagen. Han er din garanti for, at du trygt kan tænde op i pejsen, uden at en skorstensbrand kommer til at gøre dig hjemløs. Skorstensfejermester Flemming udfører både rensning og brandpræventive tiltag, der skal gøre det muligt for dig at tænde op i brandeovnen, uden at ilden breder sig til resten af huset. Skorstensfejermester Flemming kan også rådgive dig, der ønsker at investere i for eksempel en brændeovn, et varmeanlæg eller et fyr. Flemming kan sige god for, at du trygt kan varme huset op på en måde, hvor du undgår pludselig at skulle ringe efter brandvæsnet.

Sikrer dig også et godt indeklima

En skorstensfejer som skorstensfejermester Flemming kan ikke bare sikre dig tryghed, han kan også sørge for, at dit indeklima fungerer optimalt. I mange ældre boliger bliver ventilationsrørene sjældent eller faktisk aldrig nogensinde renset. Dette betyder, at rørene bliver tilstoppet og snavset af for eksempel støv og skidt. På dit badeværelse kan den manglende rensning af ventilationen medføre, at der kommer et dårligt indeklima, og at der opstår skimmelsvamp i din brusekabine. Skorstensfejermester Flemming kan rense ud i dine ventilationsrør, hvilket vil gavne dit indeklima og din bolig.

Læs mere på: http://skorstensfejerflemming.dk/

Flere Nyheder