Skønhed til sommer med de rette behandlinger

10 marts 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er det på tide at blive gjort forårsklar, så du kan stråle om kap med de første spæde solstråler? Så kan du med fordel søge assistance, i form af professionelle skønheds fagpersoner – for eksempel en kosmetolog og en frisør.

Giv din hud nyt liv med en lækker ansigtsbehandling

Hvis din hud i løbet af vinteren er blevet grålig og mat i overfladen, og den føles slap og uelastisk, kan du med fordel opsøge en dygtig kosmetolog. Her kan du nemlig få den hjælp du har brug for. Med en ansigtsbehandling kan dit ansigt genvinde sin ungdommelige glød, og huden atter få den spændstighed som kendetegner ungdom og sundhed. Har du tendens til uren hud og dårlig tein, vil en kosmetolog også kunne hjælpe dig.

Bumser, acne og hudorme skyldes nemlig som oftest en overproduktion af fedt, fra talg kirtlerne. Når dette sker, vil porer og hårsække tilstoppes, hvilket giver anledning til infektion. Som regel er denne overproduktion en følge af forkert pleje, måske fordi du bruger for krasse rense midler når du vasker din hud. En kosmetolog vil kunne hjælpe med at genskabe balancen i huden, og samtidig give dig råd og vejledning omkring hudens rette pleje. På den måde kan du selv vedligeholde dit smukke ydre, og fremover få en smukkere og sundere hud.

Lad en dygtig frisør få styr på dine lokker

Når du nu alligevel er i gang med forskønnelsen, kan du lige så godt få ordnet garnet i samme omgang. Hvis håret ikke har modtaget behandling vinteren over, vil det sikkert være mat og glansløst. Det tørre klima, som kendetegner de kolde vinter måneder, er ikke flinke ved håret – og det er huer og hætter heller ikke. En frisør kan rette op på dette, og gøre en mægtig forskel med en klipning og en hårkur.

Læs mere om hvad frisøren kan gøre for sig på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Flere Nyheder