Skift døre og vinduer med hjælp af et diamantbor

14 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Nogle gange hvis man f.eks. har et sommerhus eller en kolonihave, ville det være rart hvis man kunne få lavet en ekstra dør. Det kan være at man har fået bygget en terrasse og det ville passe godt med at ændre et vindue til en dør eller man gerne vil have større vinduer end dem, der allerede er der. Det kræver at der skal skæres i muren og det kan alt efter hvilken metode der vælges, være en voldsom affære. At skære hul i muren med et diamantbor er mere nænsomt og mere præcis end f.eks. et slagbor. Hvis der bliver brugt et slagbor, er der risiko for at det ødelægger husets fundament. Du kan læse mere om diamantboring og fordelene her http://aads.dk/diamantskaering/arbejdsomrader/diamantboring/

Bruges der virkelig ægte diamanter?

Diamanter som vi kender dem og som bruges til smykker kaldes naturdiamanter er ikke den type der bruges til diamantboring. Det er kunstigt fremstillet industridiamanter som er langt hårdere end almindelige diamanter. Det betyder at de kan bruges til at at skære igennem selv det hårdeste materiale, som mursten og beton.

Et diamantbor giver et mere præcist resultat

Når der skal bores vil et diamantbor give et langt mere præcist resultat end hvis du benytter dig at andre ældre metoder. Samtidig er det en metode der ikke støver og der vil kun være meget lidt støv efter at der er blevet bordet. Boret sættet fast med slagranker og det færdige resultat vil være præcis på millimeter. 

Vælg en håndværker 

Når du skal finde en håndværker der skal udskifte dine vinduer og døre og skære hul til de nye, er det derfor ikke ligegyldigt hvem du vælger. Undersøg hvilke metoder de bruger inden du vælger. Det vil have stor betydning for det endelige resultat, samtidig med at det vil være rart ikke at skulle lave hovedrengøring.

More articles