Skal du skrive dit barn op til en privatskole i Viby? Så læs med her

15 november 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er du på udkig efter en privatskole i Valby, som dit barn kan skrives op til? Så er det selvfølgelig alfa og omega, at der vælges den rette skole. Skoletiden har nemlig utrolig meget at sige for børns selvtillid både personligt og fagligt. Derfor er det også ekstra vigtigt med en god skole. Spørgsmålet er bare, hvordan du finder det. Det får du lidt forskellige bud på her. 

Måder du kan vælge en privatskole i Valby på 

Hvilke værdier har privatskolen? 

En første ting du kan forholde dig til er, hvilke værdier privatskolen i Valby har. For skolens og lærerenes indstilling til skolemiljøet, undervisningen, børnenes udvikling m.m. har meget at sige for, hvordan dit barns daglige gang bliver. 

Hvilket omdømme har skolen? 

En anden ting du kan undersøge nærmere er, hvilket omdømme forskellige privatskoler i Valby har. Andres erfaringer kan nemlig være værd at lytte til, særligt hvis du vil sende dit barn på den bedst mulige skole. Det kan både være fra folk i din nærmeste omgangskreds eller forældre fra dit barns institution. 

image

Hvordan ligger skolen fagligt ift. andre skoler?

En tredje ting du kan tage i betragtning er, hvordan privatskolen ligger fagligt ift. andre skoler. For mon ikke du har et ønske om, at dit barn får et højt fagligt udbytte af sin skoletid?

Tag ud og besøg forskellige privatskoler

En sidste anbefaling er, at du tager ud og besøger lidt forskellige privatskoler. For så kan du have meget nemmere ved at danne dig et indtryk af stedet og personalet. For dit barn skal trods alt gå der de næste mange år. 

Hvis du forholder dig til de tips, der er listet herover, så kan du være bedre rustet til at vælge en privatskole. Sæt derfor også gerne lidt tid at undersøge skolerne i dit lokalområde – for det kan helt sikkert svare sig: https://www.johannesskolen.dk/.

Flere Nyheder