Skal du på ferie? Overvej at leje en bil

19 september 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er dejligt at have bil. Man kommer hurtigt fra A til B, og man har generelt større bevægelsesfrihed. Her skal du ikke forholde dig til rejseplaner med offentlig transport eller andre sure medrejsende. Står du og skal på ferie med familien, så kan det være, du skal leje en bil for en periode. Så kan i komme hurtigere rundt i landet. I dette indlæg giver vi dig to gode råd, hvis du skal leje en bil. Læs med her

 

 

 

Kend den rigtige udlejer

Når du skal leje en bil, så kan det være rart at finde den bil, som kan tilfredsstille dine behov. Skal du f.eks. køre meget, så skal du have en bil, der kan køre langt på literen. Skal du til en storby, hvor parkering kan blive svært, skal du have en, du nemt kan svinge ind med en parallelparkering. Dette kan du finde hjælp til hos biludlejerne. De kan fortælle dig, hvilken type bil du skal have, der passer din rejse. Du kan udleje biler mange steder, derfor kan du med fordel spørge andre, der har haft erfaring med udlejningsfirmaer. På denne måde kan du få navne på gode udlejningssteder, som har forstand på tingene og med kvalitet i højsæde. 

 

Læs kontrakten igennem

Du skal højst sandsynlig underskrive en form for aftale, når du har fundet den bil, du gerne vil leje. Ligesom ved alle typer aftaler, hvor en skriftlig underskrift er involveret, skal du gennemse kontrakten. Læs, hvad du skal være opmærksom på, hvis du skulle komme galt af sted. Det kan være, du laver en ridse på bilen, får en parkeringsbøde eller i værste fald kører galt. Se hvad forsikringen kan dække i sådanne situationer. En parkeringsbøde skal du nok selv betale, men forhør med udlejningsstedet, om de kan fremsende den til dig efterfølgende. 

Når kontrakten er underskrevet, så er det bare med at komme afsted og få set en masse spændende turistattraktioner. 

Flere Nyheder